Φαίη Σκορδά: Η μεταγραφή-απάντηση στους επικριτές της! Αλλάζει το τηλεοπτικό τοπίο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

1 Σεπτεμβρίου 2022 08:55

Είπαν ότι ήθελε να κάνει καθαρά ψυχαγωγική εκπομπή και αυτός ήταν ο λόγος που η Φαίη Σκορδά έφυγε από τον ΑΝΤ1. Ο οποίος είχε πάρει την απόφαση να κάνει το Πρωινό πιο ενημερωτικό.

Η Φαίη Σκορδά όμως αποδεικνύει εντελώς το αντίθετο μετά τη μετακόμισή της στον ΣΚΑΪ. Κι αυτό γιατί η τελευταία μεταγραφή της δείχνει ότι η εκπομπή της δεν θα είναι μόνο ψυχαγωγική αλλά και ενημερωτική. Και αποτελεί την καλύτερη απάντηση σε όσους υποστήριζαν ότι έφυγε από τον ΑΝΤ1 γιατί διαφώνησε με το (περισσότερο ενημερωτικού χαρακτήρα) νέο Πρωινό.

Η αλήθεια αποδεικνύεται τελείως διαφορετική, αφού η τελευταία μεταγραφή της Φαίης δείχνει άλλα από τις φήμες και τις διαρροές. Στο δυναμικό της νέας εκπομπής της στον ΣΚΑΪ λοιπόν, εντάσσεται ο έγκριτος αστυνομικός ρεπόρτερ, Θεοδόσης Πάνου.

Ο Πάνου θεωρείται από τους πλέον έμπειρους του χώρου, με αρκετές επιτυχίες, ο οποίος βρισκόταν τα τελευταία χρόνια στην ομάδα της Τατιάνας Στεφανίδου.

Υπάρχει κι όμως ακόμα μία μεταγραφή που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες που δείχνει τον χαρακτήρα της εκπομπής της Σκορδά. Συγκεκριμένα, θα βρίσκεται επί καθημερινής βάσης δικηγόρος που θα δίνει τις νομικές συμβουλές του στις υποθέσεις της επικαιρότητας.

Οπότε, μην αποκλείετε η εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο κανάλι του Φαλήρου να μην έχει μεγάλες διαφορές με το νέο Πρωινό. Και το ερώτημα παραμένει. Τότε γιατί έφυγε η Φαίη από τον ΑΝΤ1, αφού η δικαιολογία περί «καθαρά ψυχαγωγικής εκπομπής» κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος.

Η Φαίη έφυγε για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι θεωρεί πως το κανάλι του Αμαρουσίου την άδειασε δίνοντας τα ηνία της εκπομπής από τα μισά της περσινής χρονιάς στον Γιώργο Λιάγκα.

Μπορεί να υπήρχε άνοδος στα νούμερα, όμως κάποιες υπερβολές δεν την έβρισκαν σύμφωνη. Ο ΑΝΤ1 έδειχνε να στηρίζει Λιάγκα λόγω τηλεθέασης κι εκείνη δεν είχε στήριγμα από πουθενά.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι δεν έγινε αποδεκτή η πρότασή της. Δεν είχε αντίρρηση να… κοπεί στα δύο το Πρωινό. Και ο Λιάγκας να αναλάμβανε το ενημερωτικό κομμάτι. Όμως ήθελε το απόλυτο κουμάντο στο δικό της κομμάτι της εκπομπής. Όταν κατάλαβε ότι η πρότασή της δεν θα γινόταν αποδεκτή, πήρε την απόφαση να φύγει από τον ΑΝΤ1. Και πήγε στον ΣΚΑΪ έπειτα από την εξαιρετική πρόταση που της έγινε.