Φαίη Σκορδά: Η νέα σεζόν, τα σενάρια αλλαγής ώρας και η συνέντευξη με τον Τσίπρα

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

24 Μαΐου 2023 10:28

Η Φαίη Σκορδά προχώρησε στον πρώτο απολογισμό της χρονιάς και παράλληλα απάντησε στα σενάρια που θέλουν την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ να αλλάζει ώρα.

Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόσφσατη συνέντευξη που έκανε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και το πώς σχολιάστηκε.

«Ευχαριστώ για τα λόγια που έλαβα αναφορικά με την συνέντευξη που έκανα στον Αλέξη Τσίπρα. Είναι αυτή η επικαιρότητα που την ακολουθήσαμε και εμείς, δεν ήταν αυτή η πρόθεση, δεν υπήρχε τέτοιος προγραμματισμός εξαρχής αλλά κάποιες φορές ασχοληθήκαμε», είπε αρχικά η Σκορδά.

Για τον απολογισμό της χρονιάς η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πρωινό μας» υπογράμμισε: «Σαφώς είναι θετικό το πρόσημο που μου έχει αφήσει η σεζόν και τώρα η αλήθεια είναι ότι οι σκέψεις πηγαίνουν για την επόμενη σεζόν παρότι ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει οι κουβέντες.

Τα διαβάζω κι εγώ (σ.σ. τα σενάρια για την αλλαγή ώρας). Γενικά θέλουν να με αλλάξουν, δεν ξέρω γιατί.

Υπάρχει μία τέτοια φημολογία κι εγώ τα διαβάζω και πολλές φορές έχω απαντήσει σε τέτοιες ερωτήσεις. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο προς συζήτηση μέχρι στιγμής.

Σε μένα δεν έχει γίνει ποτέ μία τέτοια κουβέντα, τύπου ‘έλα να συζητήσουμε για την αλλαγή της ώρας’».

Στην ερώτηση αν θα έκανε εκπομπή το βράδυ, η Σκορδά σημείωσε: «Η αλήθεια είναι πως το ευχαριστήθηκα. Ήμουν στην αρχή πιο διστακτική αλλά επειδή ήταν μόνο για τέσσερα live μπορούσα να ανταποκριθώ και στα δύο παράλληλα.

Θα ήθελα κάποια στιγμή να περάσω στη βραδινή ζώνη. Παράλληλα είναι δύσκολο, δεν μιλάω για τώρα προφανώς, εκτός και αν είναι κάτι περιστασιακό, ένα εορταστικό, κάτι που δεν έχει την απαίτηση της αφοσίωσης όπως είναι ένα ολόκληρο πρόγραμμα πάνω σου».

Σε άλλο σημείο, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ μίλησε για τα παιδιά της. «Μεγάλωσαν τα παιδιά μου αλλά νομίζω ότι είναι ακόμα μικρά. Δεν είμαι αυστηρή ως μαμά, με κάνουν ό, τι θέλουν τα παιδιά μου», σχολίασε η Σκορδά κλείνοντας.