Φαίη Σκορδά: Η πρώτη αναφορά στο όνομα της στον αέρα του ΣΚΑΪ

Συντάκτης: Newsroom

12 Αυγούστου 2022 11:14

Φαίη Σκορδά: Και επισήμως στον ΣΚΑΪ

 Σήμερα το πρωί έγινε η πρώτη αναφορά στο όνομα της Φαίη Σκορδά ως παρουσιάστρια και επίσημα του ΣΚΑΪ από τον αέρα του καναλιού όταν οι δημοσιογράφοι της πρωινής ζώνης για την αντικατάστασή τους.

Ο Σταύρο Ιωαννίδη και τον Χρυσόστομο Τσούφη ευχαρίστησαν τη Φαίη Σκορδά που θα τους αντικαταστήσει από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν στην πρωινή ζώνη 10:00 με 12:00 το πρωί.

«Θα τα δούμε όλα εδώ τις επόμενες 2 ώρες στην τελευταία μας εκπομπή…» ανέφερε αρχικά ο Χρυσόστομος Τσούφης, με τον Σταύρο Ιωαννίδη να συνεχίζει με χιούμορ: «Πάρα πολύ ωραία! Θα κάνουμε, όπως έλεγαν και τα παιδιά πριν, 11 μήνες διακοπές!».

«Ναι, να ευχαριστήσουμε τη Φαίη Σκορδά που θα μας αντικαταστήσει για να κάνουμε εμείς 11 μήνες διακοπές» πρόσθεσε στο ίδιο ύφος ο Χρυσόστομος Τσούφης, ενώ ο Σταύρος Ιωαννίδης κατέληξε: «Μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι».

Η Φαίη Σκορδά αποχωρήσει από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 ύστερα από δέκα χρόνια παρουσίας στην πρωινή ζώνη και μετακόμισε στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου όπου και η ανακοίνωση ανέφερε ότι η παρουσιάστρια αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη 10:00 με 12:00 το πρωί.

Η ίδια μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει καμία αναφορά στην μεταγραφή την στον ΣΚΑΪ εκτός από μία μικρή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανακοινώνοντας και εκείνη με την σειρά της την μεταγραφή της στο νέο της κανάλι