Φαίη Σκορδά: Η σούπερ έκπληξη στο πάνελ της

Συντάκτης: Newsroom

10 Αυγούστου 2022 10:00

Φαίη Σκορδά: Η σούπερ έκπληξη στο πάνελ της

Μπορεί να μην υπάρχει καμία ανακοίνωση σχετικά με την ομάδα της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ, αλλά τα πράγματα δείχνουν ότι παίρνουν τον δρόμο τους. Και ουσιαστικά οι εκκρεμότητες είναι η στήλη της αστρολογίας και της μαγειρικής.

Η Φαίη Σκορδά ξεκινά και κάνει τελικά την έκπληξη. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τόνιζαν ότι μία από τις Έλενα Χριστοπούλου και Ελένη Φωτοπούλου θα έκλειναν στην εκπομπή. Η έκπληξη ήταν ότι θα είναι και οι δύο.

Για την Ελένη Φωτοπούλου ήταν κάτι αναμενόμενο. Η φιλία της με τη Φαίη και η άψογη συνεργασία της παλαιότερα με την παρουσιάστρια αποτέλεσαν καταλυτικούς παράγοντες στην απόφασή της να επιστρέψει έπειτα από χρόνια στην τηλεόραση. Μάλιστα, θα βρίσκεται στο ίδιο κανάλι και με τον σύζυγό της Άκη Παυλόπουλο. Ο οποίος μετακόμισε στον ΣΚΑΪ από το Open.

Η έκπληξη έρχεται τελικά από την Έλενα Χριστοπούλου που σύμφωνα με πληροφορίες, είπε το ναι στη Φαίη. Αποτέλεσμα μάλιστα προσωπική επιλογή της Σκορδά η οποία την ήθελε πολύ από τη μέρα που έκλεισε με το κανάλι του Φαλήρου. Βέβαια, σημαντικό μερίδιο στη μεταγραφή είχε και η άριστη σχέση της Χριστοπούλου με τα στελέχη του σταθμού.

Κάποιοι είπαν ότι η Χριστοπούλου θα κάνει γκεστ εμφανίσεις στην εκπομπή. Κάτι που δεν ισχύει. Η παρουσία της θα είναι καθημερινή.

Να σημειώσουμε ότι η Έλενα Χριστοπούλου βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες σε ανοιχτή γραμμή με τον ΣΚΑΪ. Και για τη συμφωνία του καναλιού με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου (η Έλενα είναι η μάνατζέρ της) προκειμένου να αναλάβει αρχικά το Love Island, αλλά και για τη δική της συμμετοχή στο My Style Rocks.

Η παρουσία της στο ριάλιτι μόδας δεν αναιρεί τη συμμετοχή της στο πρωινό του ΣΚΑΪ. Από κει και πέρα, εκτός από την Ελεάννα Τρυφίδου που αναλαμβάνει την αρχισυνταξία της εκπομπής, μπροστά από τις κάμερες στο πλευρό της Φαίης θα βρεθεί και η Αφροδίτη Γραμμέλη. Ήταν η πρώτη που έκλεισε με τη Σκορδά. Και χρειάστηκε μόνο ένα τηλεφώνημα για να επιτευχθεί το deal.

Ο μιντιάκιας