Φαίη Σκορδά: Οι φύλακες άγγελοί της στον ΣΚΑΪ και το deal με την Έλενα Χριστοπούλου

Συντάκτης: Newsroom

25 Ιουλίου 2022 08:50

Φαίη Σκορδά: Οι φύλακες άγγελοί της στον ΣΚΑΪ και το deal με την Έλενα Χριστοπούλου

Τρελό ψηστήρι έχει ξεκινήσει η Φαίη Σκορδά στην Έλενα Χριστοπούλου για να την έχει μαζί της στον ΣΚΑΪ. Και σε αυτό έχει σύμμαχό της το κανάλι

Η Φαίη Σκορδά είναι αποφασισμένη να κάνει κινήσεις ματ, προκειμένου να ενισχύσει όσο το δυνατόν περισσότερο την εκπομπή της. Και μία από αυτές είναι η Έλενα Χριστοπούλου, την οποία η παρουσιάστρια πολιορκεί έντονα τις τελευταίες μέρες. Μπορεί να υπάρχει πολύ καλό κλίμα, αλλά ακόμη συμφωνία δεν υπάρχει. Ούτε και υπογραφές.

Πάντως εκείνοι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα είναι σίγουροι ότι μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή. Μπορεί μέχρι τώρα οι δυο τους να μην έχουν συνεργαστεί, ωστόσο έχουν συνυπάρξει τηλεοπτικά. Αφού η Έλενα Χριστοπούλου στο παρελθόν έχει βρεθεί καλεσμένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Η τηλεοπτική τους χημεία ήταν εξαιρετική για αυτό και η Φαίη πιστεύει πολύ πως μια τέτοια προσθήκη θα ενίσχυε και άλλο το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα. Όπως σας είπαμε, η Σκορδά έχει πάρει το πράσινο φως και από το κανάλι του Φαλήρου που είναι σύμμαχός της σε αυτή τη μεταγραφή.

Άλλωστε οι σχέσεις της Έλενας Χριστοπουλου και με τον ΣΚΑΙ είναι άριστες, οπότε φαίνεται πως ο δρόμος είναι ανοιχτός. Πάντως, εάν και εφόσον υλοποιηθεί, αυτή η τηλεοπτική συνύπαρξη θα είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες της επόμενης σεζόν.

Η Φαίη τρέχει για να τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες και να παρουσιάσει μία εκπομπή όπως εκείνη ονειρεύεται. Αλλά και ο σταθμός που έκανε το «μπαμ» του καλοκαιριού με την απόκτησή της. Η Σκορδά ξεκινά έχοντας στο πλευρά της τρεις φύλακες άγγελούς της. Που έχουν συνεργαστεί μαζί της και την ξέρουν και τους ξέρει όσο λίγοι. Η επί χρόνια συνεργάτιδά της, Ελεάννα Τρυφίδου στην αρχισυνταξία, αλλά και ο επίσης στενό της συνεργάτη, Νίκο Παρτσώλη, στην επιμέλεια των βίντεο θα είναι ήδη μαζί της. Την τριάδα συμπληρώνει η Αφροδίτη Γραμμέλη που ήταν η πρώτη που έκλεισε έπειτα από ένα τηλεφώνημα της Φαίης.