Φαίη Σκορδά: Πώς τοποθετήθηκε για το επεισόδιο του Βαρεμένου με την Καραμανλή

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

3 Φεβρουαρίου 2023 11:52

Φαίη Σκορδά: Αποχώρηση «βόμβα» από την εκπομπή της

Η Φαίη Σκορδά πήρε θέση στο επεισόδιο που έλαβε χώρα στη χθεσινή εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ ανάμεσε στον Γιώργο Βαρεμένο και την Άννα Καραμανλή.

Στην εκπομπή «Πρωινό μας» της Φαίη Σκορδά προβλήθηκε απόσπασμα από το χθεσινό συμβάν με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Βαρεμένο και τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή.

Αφού είχαν έντονη συζήτηση, κάποια στιγμή η Καραμανλή έδειξε φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος βρέθηκε τη Δευτέρα -και ενώ είχε γίνει γνωστή η πτώση του Phantom- σε συναυλία της Τάνιας Τσανακλίδου, γεγονός που καυτηρίασε η «γαλάζια» βουλευτής.

«Προχθές όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού ο Τσίπρας χαμογελώντας με δύο κυρίες πήγε στο Θέατρο στο Παλλάς. Αυτή είναι η αθλιότητα του Τσίπρα. Δείτε τους χαμόγελο colgate», είπε η Καραμανλή, με τον Βαρεμένο να της απαντά: «Μιλάει το χαμόγελο Μητσοτάκη» και της άρπαξε το χαρτί μέσα από τα χέρια.

Για το παραπάνω γεγονός η Σκορδά άσκησε κριτική και στους δύο.

«Θεωρώ –δική μου γνώμη- ότι πάνω στο γεγονός, ούτε καν να το προφέρεις μπορείς, μπροστά στους γονείς και σε όλη την οικογένεια, στον χαμό των δύο παιδιών και στον τρόπο που φύγανε, δεν μπορείς καν να μιλήσεις. Όποιος αναφέρεται σε αυτό και συσχετίζεται με άλλα πράγματα, είτε έχουν πολιτική διάσταση είτε έχουν κοινωνική διάσταση».

«Για μένα είναι απαράδεκτο. Σε αυτό –χρειάζεται για’ μένα- μόνο σιωπή. Δεν μιλάς, σκύβεις το κεφάλι, κάνεις την προσευχή σου και λες δύναμη και κουράγιο σε αυτές τις οικογένειες. Όποιος πάει προετοιμασμένος σε μια εκπομπή, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του αυτό το τραγικό γεγονός και σκέφτηκε να τυπώσει κάτι, δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω σε ανθρώπινο επίπεδο.

Πώς σκέφτηκες να το κάνεις, όταν από πίσω, στον κορμό της σκέψης σου, υπάρχει αυτό το τραγικό γεγονός» είπε η Σκορδά για τη στάση της Καραμανλή.

Παράλληλα, καταδίκασε και τη συμπεριφορά του Βαρεμένου, υπογραμμίζοντας: «Απαράδεκτη και μια συμπεριφορά που είναι βία – κίνηση», ενώ στάθηκε και στην εμπειρία που διαθέτει λόγω των εμφανίσεων του στην τηλεόραση και ως δημοσιογράφου, παλαιότερα.

Και κατέληξε: «Με αφορμή ένα γεγονός θέλουμε να τους βάλουμε όλους στο ίδιο καζάνι; Για κάτι ανθρώπινο, για μία συμπεριφορά. Είναι δυνατόν;».