Φαίη Σκορδά: τα γενέθλια κι η αποκάλυψη της συνεργασίας με τον Γιώργο Λιάγκα

9 Φεβρουαρίου 2021 19:45

Η Φαίη Σκορδά βρέθηκε καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι στον Σκάι σήμερα το μεσημέρι. Μετά από την έκπληξη που τη είχαν ετοιμάσει για τα γενέθλιά της, ακολούθησε μια πολύ αποκαλυπτική συζήτηση μεταξύ τους.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα, στο «Πρωινό».

«Θα σου πω την αλήθεια το βρίσκω πολύ αληθινό, ξεκινήσαμε μαζί πριν τόσα χρόνια. Ενώ και οι δύο είχαμε ήδη την δική μας πορεία. Εγώ έκανα αυτή την δουλειά χωρίς τον Γιώργο και ο Γιώργος το ίδιο. Θυμάμαι τότε δε όταν από το Mega μας έκαναν πρόταση, από την Έλενα Κατραβά και τον Μιχάλη Σούπο. Από πολύ νωρίς η Αγγελική στο κοντρόλ θα τα θυμάται. Δηλαδή είχε γίνει από την αρχή της σεζόν και εγώ δεν ήθελα γιατί μου έκανε πολύ περίεργο ένα ζευγάρι να είναι μαζί στην τηλεόραση.

Γιατί έλεγα τώρα τι θα πούνε. Μετά εκ των υστέρων έμαθα ότι στον Alter υπήρχαν προβλήματα και είπα το ναι. Οπότε μετά τον γάμο ξεκινήσαμε. Μετά πήγαμε στον ΑΝΤ1. Μετά λοιπόν όταν χωρίσαμε πριν ανακοινωθεί και ήμασταν στην εκπομπή μαζί, δεν ήταν πολύς ο καιρός που το κρατάγαμε κρυφό. Δεν είναι και μία απόφαση από την μία ημέρα στην άλλη. Επειδή δεν γινόταν, επειδή ήταν αληθινό το συναίσθημα να είναι το ζευγάρι καλά. Αλλά ούτε και επαγγελματικά γινόταν γιατί είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες. Το σταματήσαμε, έμεινα εγώ στο Πρωινό και ο Γιώργος συνέχισε με τα υπόλοιπα».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε για τον Γιώργο Λιάγκα:

«Τώρα που το βλέπω λίγο απέξω, πέρασε ο καιρός μπήκανε τα πράγματα στην θέση τους, γιατί χρειάζεται χρόνος και στην εκπομπή χρειαζότανε να επιστρέψει. Παρότι ήρθε και τώρα δουλεύω περισσότερο, λέω θα ‘ρθει και θα ξεκουραστώ. Έχει πάρα πολύ όρεξη, εγώ κατάλαβα τώρα πόσο πολύ αγαπά την τηλεόραση. Είδα ότι του έλειπε η δουλειά. Δεν μας αφήνει να κοιμόμαστε όλη μέρα στέλνει μηνύματα. Ήταν βράδυ τον πήρα τηλέφωνο και του είπα άκου να σου πω θα έρθεις στην εκπομπή. Δεν ήξερα ποια είναι τα μελλοντικά του σχέδια, εγώ πήρα και είπα θα έρθεις στην εκπομπή, ήταν μία σκέψη το συζήτησα με το κανάλι, νομίζω και από πλευρά του καναλιού είχε περάσει η σκέψη για τον Γιώργο. Αλλά επειδή με αγαπούν και με εκτιμούν δεν θα έμπαιναν στην διαδικασία να μου το προτείνουν. Από όσο ξέρω θα συνεχίσουμε μαζί και του χρόνου».