Φαίη Σκορδά: Το κόκκινο χαλί που της έστρωσε ο ΣΚΑΪ! Τα ψιλά γράμματα στο συμβόλαιό της

Συντάκτης: Newsroom

7 Αυγούστου 2022 08:00

Φαίη Σκορδά: Το κόκκινο χαλί που της έστρωσε ο ΣΚΑΪ! Τα ψιλά γράμματα στο συμβόλαιό της

Τα πήρε όλα και… υπέγραψε. Η Φαίη Σκορδά πέτυχε ένα super deal με τον ΣΚΑΪ και έβαλε την υπογραφή της στο συμβόλαιο με το κανάλι του Φαλήρου. Το τελευταίο έδωσε γη και ύδωρ για να εξασφαλίσει το μεγάλο ναι της παρουσιάστριας κι έτσι έκλεισε η μεταγραφή.

Η Φαίη Σκορδά είναι πλέον η βασίλισσα του Φαλήρου. Πολλοί στέκονται στα χρήματα που θα βάλει στην τσέπη της αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Μπορεί το συμβόλαιό της να της προσφέρει ένα νούμερο με κάμποσα μηδενικά κάθε μήνα (οι κακές γλώσσες επιμένουν ότι θα παίρνει πενταψήφιο νούμερο μισθό), αλλά το… ζουμί βρίσκεται στα ψιλά γράμματα.

Εκεί καταλαβαίνει κανείς ότι ο ΣΚΑΪ έστρωσε κόκκινο χαλί στην παρουσιάστρια για να εξασφαλίσει το πολυπόθητο ναι και την υπογραφή της. Κατ’ αρχάς δεν μιλάμε για διετές συμβόλαιο. Το συμβόλαιο είναι για 2+1 και το +1 θα ενεργοποιηθεί αυτόματα αν επιτευχθούν κάποιοι στόχοι. Οι οποίοι μόνο ανέφικτοι δεν είναι.

Η Φαίη Σκορδά θα είναι επίσης η απόλυτη κυρίαρχος της εκπομπής της

Εκείνη θα αποφασίζει και μόνο. Τόσο για τη θεματολογία όσο και για τους συνεργάτες της. Εκείνη κλείνει τις συμφωνίες και από κει και πέρα ο ΣΚΑΪ τις υλοποιεί με τις υπογραφές συμβολαίων.

Όπως σας αποκαλύψαμε αλλά και αναφέρει και ο έγκριτος τηλεοπτικός ρεπόρτερ, Γιώργος Μπέζας, στο znews η Φαίη πέτυχε να μην ξεκινήσει η εκπομπή της στις 10 το πρωί, όπως προέβλεπε το αρχικό πλάνο του deal. Θα ξεκινά ένα τέταρτο νωρίτερα. Επίσης, το κανάλι την αφήνει εν λευκώ να αποφασίσει πότε θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της.

Δεν είναι απαραίτητο δηλαδή να ξεκινήσει στις 29 Αυγούστου, όπως και όλο το νέο πρόγραμμα του καναλιού του Φαλήρου. Μπορεί να αρχίσει στις 12 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με το αρχικό πλάνο. Άσχετα αν η Φαίη στοχεύει στις 29 Αυγούστου, αφού πρώτα τακτοποιήσει το θέμα της συμφωνίας όλων των συντελεστών. Γιατί ακόμη υπάρχουν εκκρεμότητες, σχετικά με την αστρολόγο της εκπομπής, αλλά και με τη σεφ, αφού ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Εκκρεμότητες για τις οποίες υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα τακτοποιηθούν μετά τις 15 Αυγούστου, οπότε και όλο το team επιστρέψει στη βάση του. Γιατί τώρα απολαμβάνουν ολιγοήμερες διακοπές, προκειμένου να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Στο σημείο που πρέπει να σταθούμε πάντως είναι ότι ο ΣΚΑΪ για πρώτη φορά δέχτηκε να μην υπάρχει ρήτρα σε ό,τι αφορά τα νούμερα τηλεθέασης. Αυτό ερμηνεύεται και ως ότι θέλει να της δώσει χρόνο να χτίσει τη συγκεκριμένη ζώνη. Αλλά και ως μία σημαντική παραχώρηση για να την πείσει να υπογράψει.

φωτογραφία: Instagram