Φαίη Ξυλά – Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: ξανά μαζί!

26 Μαρτίου 2021 08:30

Ξανά μαζί η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος! Μπορεί στην προσωπική ζωή τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, όμως οι σχέσεις τους παραμένουν εξαιρετικές.

Και μάλιστα ετοιμάζονται να συνεργαστούν επαγγελματικά, πρώτη φορά μετά το διαζύγιό τους.

Ο ηθοποιός εισβάλλει στη σειρά Έρωτας με διαφορά όπου πρωταγωνιστεί η σύζυγός του. Θα κάνει έξι γκεστ επεισόδια.

Τα γυρίσματα του Γιαννακόπουλου ξεκίνησαν ήδη,αλλά θα τον δούμε αργότερα. Θα υποδυθεί τον τον Γρηγόρη, έναν αντιπρόσωπο καλλυντικών που θα συνεργαστεί με τη Ζέτα (Φαίη Ξυλά). Μάλιστα, θα την πολιορκήσει χωρίς να καταφέρει να την κερδίσει απο την αγκαλιά του Κωστή (Βασίλης Μίχας).

Να θυμίσουμε ότι η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος ήταν ζευγάρι για 15 χρόνια, από τα οποία τα 9 ήταν παντρεμένοι. Την αποκάλυψη του χωρισμού έκανε η ηθοποιός τον Δεκέμβριο του 2018.

«Με τον Κωνσταντίνο είναι πάντα καλά όταν δουλεύουμε μαζί .Υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και στήριξη. Ταιριάζουμε πολύ σαν ηθοποιοί. Παρά το γεγονός ότι εδώ και πολύ καιρό επιλέξαμε να μην είμαστε μαζί ως ζευγάρι μας συνδέει πάντα η αγάπη για το παιδί μας και τα 15 χρόνια που περάσαμε μαζί. Παραμένει πάντα ο μπαμπάς του παιδιού μου και ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου», είχε δηλώσει.