Φαμέλη: Η αποκάλυψή της για τον Φιλιππίδη και η συνεργασία που δεν έγινε

7 Απριλίου 2022 15:05

Φαμέλη: Η αποκάλυψή της για τον Φιλιππίδη και η συνεργασία που δεν έγινε

Η Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Η ηθοποιός μίλησε για τον «Σασμό», την προσωπική της ζωή και τον σύντροφό της Θανάση Τότσικα, το metoo, τον Πέτρο Φιλιππίδη και την υπόθεση της Πάτρας.

Φαμέλη: Η αποκάλυψή της για τον Φιλιππίδη και η συνεργασία που δεν έγινε

Για τον Σασμό ανέφερε:

«Πιστεύω και θέλω στο τέλος η Αργυρώ και ο Αστέρης να είναι μαζί. Νομίζω αυτό θέλουν και οι σεναριογράφοι.

Δεν θα δεχτεί την αθώωση του Αστέρη, έχει άρνηση, δεν μπορεί να το πιστέψει. Αυτό που την νοιάζει είναι ότι ο αδερφός της είναι νεκρός.

Θα της πάρει πολύ καιρό να το ξεπεράσει και να το διαχειριστεί. Θα ήθελα να συνεχιστεί ο Σασμός και την επόμενη σεζόν. Κάποιοι από τους φόνους που θα συμβούν θα είναι και σε πρωταγωνιστικούς ρόλους».

Για το metoo και την παραλίγο συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη είπε:

«Έχω δυσκολευτεί σε δουλειά μου. Δεν έχω βιώσει κάτι ακραίο, αλλά έχω νιώσει ότι δεν ήθελα να πάω στη δουλειά για να μη δω τα μούτρα κάποιου.

Εννοείται και καθαρίζει ο χώρος μας. Δεν έχω συνεργαστεί με κάποιον από τους κατηγορούμενους αλλά πριν γίνει αυτό που έγινε με τον Πέτρο Φιλιππίδη μου είχε κάνει πρόταση. Από ένα ένστικτο δεν δέχτηκα.

Δεν ήθελα να το κάνω, κάτι μου είπε να κρατηθώ. Δεν μου έδειξε κάτι, ήταν ευγενέστατος».

Για τον σύντροφό της Θανάση Τότσικα τόνισε:

«Δεν είμαστε πολλά χρόνια μαζί με τον σύντροφό μου, δυόμιση χρόνια. Μου λέει τη γνώμη του, τα συζητάμε και εγώ του λέω τη δική μου για αυτά που κάνει.

Είναι σκηνοθέτης αλλά και να ήταν ηθοποιός δεν θα είχαμε ανταγωνισμό. Στον άνθρωπο είναι… Δεν έχω σκεφτεί αν θα ήθελα να κάνω έναν μυστικό γάμο.

Μπορεί να μου έρθει να κάνω ένα μεγάλο πάρτι και όποιος το έμαθε, το έμαθε. Δεν ξέρω πως θα μου τη βαρούσε.

Θα ήθελα να γίνω κάποια στιγμή μητέρα, αλλά δεν το σκέφτομαι. Τώρα είμαι 29 και μου λένε ότι φαίνομαι μεγαλύτερη στην τηλεόραση».

 

Για το θρίλερ της Πάτρας ανέφερε:

«Έχω παρακολουθήσει πάρα πολύ την υπόθεση στην Πάτρα. Σε σημείο εμμονικό, πρέπει να σταματήσω. Βλέπω εφιάλτες, είναι αδιανόητο. Αν έχει γίνει δεν το χωράει ανθρώπινος νους, είναι φρικτό».