Φαμέλη – Παππά: Οι κούκλες του Σασμού συνεχίζουν τις κοινές διακοπές τους (νέες φωτογραφίες)

Συντάκτης: Newsroom

1 Ιουλίου 2022 17:55

Φαμέλη - Παππά: Νέες φωτογραφίες από τις κοινές τους διακοπές

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και η Δανάη Παππά μετά τέλος των γυρισμάτων του «Σασμού» στον Αlpha απολαμβάνουν μαζί με τους συντρόφους τους όμορφες καλοκαιρινές διακοπές.

Τα δυο κορίτσια του «Σασμού» πριν λίγες μέρες γνωστοποιήσαν ότι είχαν ταξιδέψει στο Μεγανήσι όπου απολάμβαναν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Τώρα τα ταξίδια συνεχίζονται και τα κορίστια δεν σταματούν να μοιράζονται κοινά στιγμυότυπα στα social.

Να σημειώσουμε, ότι η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε σχέση με τον σκηνοθέτη Θανάση Τότσικα. Ενώ η Δανάη Παππά έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία, Λάμπρου Λάζαρη.

Οι τέσσερις τους βρέθηκαν στην Άτοκο Ιθάκης αλλά και στα Σύβοτα και πόζαραν χαμογελαστεί στον φακό.

Η Δανάη Παππά μαζί με την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη φωτογραφήθηκαν με μαγιό και άβαφες, δειχνοντάς μας την φυσική τους ομορφιά.

Φαμέλη – Παππά: Τα κορίτσια του «Σασμού» κάνουν μαζί διακοπές στο Μεγανήσι

H σειρά του Alpha «Σασμός» έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και όπως βλέπουμε έχει δημιουργήσει και όμορφες φιλίες.

Μια από αυτές είναι της τηλεοπτικής Αργυρώς και της τηλεοπτικής Θοδώρας κατά κόσμον Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και Δανάη Παππά.

Τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου έχουν ολοκληρωθεί και οι πρωταγωνιστές της σειράς απολαμβάνουν ήδη τις διακοπές τους. Οι δυο ηθοποιοί μάλιστα βρίσκονται μαζί στο Μεγανήσι και απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές με τους συντρόφους τους.

Η αποκάλυψη έγινε μέσω instagram, όταν η Δανάη Παππά δημοσίευσε φωτογραφία με τον Λάμπρο Λάζαρη και στο πλευρό τους ήταν και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη με τον σύντροφό της Θανάση Τότσικα.