Φαμέλη – Παππά: Τα κορίτσια του «Σασμού» κάνουν μαζί διακοπές στο Μεγανήσι

Συντάκτης: Newsroom

26 Ιουνίου 2022 14:38

Φαμέλη - Παππά: Τα κορίτσια του «Σασμού» κάνουν μαζί διακοπές στο Μεγανήσι με τους συντρόφους τους

H σειρά του Alpha «Σασμός» έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και όπως βλέπουμε έχει δημιουργήσει και όμορφες φιλίες.

Μια από αυτές είναι της τηλεοπτικής Αργυρώς και της τηλεοπτικής Θοδώρας κατά κόσμον Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και Δανάη Παππά.

Τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου έχουν ολοκληρωθεί και οι πρωταγωνιστές της σειράς απολαμβάνουν ήδη τις διακοπές τους. Οι δυο ηθοποιοί μάλιστα βρίσκονται μαζί στο Μεγανήσι και απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές με τους συντρόφους τους.

Η αποκάλυψη έγινε μέσω instagram, όταν η Δανάη Παππά δημοσίευσε φωτογραφία με τον Λάμπρο Λάζαρη και στο πλευρό τους ήταν και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη με τον σύντροφό της Θανάση Τότσικα.

Σασμός: Σαμαρά – Χατζηιωάννου: Άφησαν τα γυρίσματα και πήγαν για βουτιές στις Σπέτσες!

Ο «Σασμός» σε λίγες ημέρες ρίχνει αυλαία για αυτή τη σεζόν.

Φαίνεται μάλιστα, ότι στη σειρά του Alpha έχουν δημιουργηθεί όμορφα παρεάκια και φιλίες ανάμεσα στους ηθοποιούς.

Μια από αυτές είναι αυτή της Ευγενίας Σαμαρά και της Σάντυ Χατζηιωάννου.

Τα δυο κορίτσια του «Σασμού» βρήκαν ελεύθερο χρόνο και πήγαν στις Σπέτσες, φόρεσαν τα μπικίνι τους και έκαναν τις βουτιές τους στη θάλασσα!

Μάλιστα, πόζαραν και μαζί και ανέβασαν τη φωτογραφία στο instagram γράφοντας: «[June 14•Ψυχοπαίδι] Αν θυμάμαι καλά, αυτά τα γέλια είναι αληθινά! Αλλά και να μην είναι…H αγάπη είναι! #wheninislands #spetses #psixopaidi».

Σασμός: Σαμαρά - Χατζηιωάννου: Άφησαν τα γυρίσματα και πήγαν για βουτιές στις Σπέτσες!