Φαμέλη – Τότσικας: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Συντάκτης: Newsroom

26 Φεβρουαρίου 2023 09:54

Φαμέλη - Τότσικας: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με τον αδελφό του ηθοποιού, Αποστόλη Τότσικα, Θανάση Τότσικα, μια σχέση την οποία και επιθυμεί να κρατά μακριά από τα media.

«Ακόμα δεν σκέφτομαι δική μου οικογένεια και παιδιά»

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην ΕΡΤ η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είχε απαντήσει στο εάν σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον σύντροφό της.

«Δίνω βάση και στην προσωπική μου ζωή και γι΄αυτό επέλεξα να μη δουλεύω τόσο πολύ γιατί πρέπει να έχω και την προσωπική μου ζωή. Ακόμα δεν σκέφτομαι δική μου οικογένεια και παιδιά, θα δούμε, αλλά ακόμα όχι, θα δείξει. Αν με ρωτήσει κάποιος για τα προσωπικά μου, θα απαντήσω», είχε εξομολογηθεί η ηθοποιός.

Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Σύμφωνα με τη Real Life, το ζευγάρι σκέφτεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και να συγκατοικήσει.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, οι εμπειρίες συγκατοίκησης από προηγούμενες σχέσεις τους φαίνεται πως δεν είχαν πάει πολύ καλά, ωστόσο αυτή τη φορά φαίνεται πως επέλεξαν από κοινού να δοκιμαστούν περισσότερο πριν λάβουν τη μεγάλη απόφαση.

«Η ζωή και τα πράγματα πηγαίνουν από μόνο τους, χωρίς να χρειαστεί να πιέσουμε. Η συμβίωση ή ο γάμος δεν είναι κάτι που αποζητώ αυτή την εποχή», δήλωνε σε παλαιότερη συνέντευξή της η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Κοινή γραμμή και των δύο είναι να κρατήσουν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά τη σχέση τους.