Φάνης Μουρατίδης: «Πότε γίναμε ζευγάρι με την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους»

25 Νοεμβρίου 2018 15:32

Είναι απ’ τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz. Κανείς, όμως, δεν γνωρίζει -επακριβώς- από πότε είναι μαζί. Ήρθε, λοιπόν, ο Φάνης Μουρατίδης κι αποκάλυψε όλα τα ντεσού για τον έρωτά του με την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, ξεκινώντας καταρχάς απ’ το ντεμπούτο του στην TV. 

Σε ηλικία 30 ετών κάνει γκεστ στη σειρά «Σιωπή των Αγγέλων» στην ΕΡΤ, ενώ το 2004 βρίσκεται στο κατ της σειράς «Έτσι Ξαφνικά» στο Mega. «Από αυτή τη σειρά αγάπησα την τηλεόραση. Εκεί συνειδητοποίησα ότι τα πράγματα τα κάνουν οι άνθρωποι και όχι το Μέσο» τονίζει.

Το 2007 συμπρωταγωνιστεί με την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους στην κωμική σειρά Μπαμπά, Μην Τρέχεις. Από τη συγκεκριμένη συνεργασία θα προκύψει κι ένας μεγάλος έρωτας ανάμεσα σε εκείνον και την Άννα-Μαρία.

«Ήταν καρμικό να γνωριστώ με την Άννα, διότι πριν μου γίνει η πρόταση είχα αποφασίσει να μην κάνω τηλεόραση. Όμως, ο παραγωγός της σειράς, Γιάννης Καραγιάννης, επέμενε να συνεργαστούμε. Μέσω του Γιάννη, γνώρισα το σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη και εντυπωσιάστηκα με το ταλέντο του. Τότε αποφάσισα να πω το “ναι”. Αργότερα ήρθε και η Άννα στη σειρά. Ήταν καρμική η γνωριμία μας και από αυτά που λες πως έπρεπε να γίνουν. Ό,τι παίζαμε το ζούσαμε. Από τα πρώτα κιόλας γυρίσματα γίναμε ζευγάρι».

Τον προβλημάτισε το γεγονός ότι έκανε δεσμό με μια συνάδελφό του, δεδομένου πως ερωτεύτηκε έναν άνθρωπο από τη δουλειά; «Ήταν κάτι που ήρθε αβίαστα και φυσικά. Το μετά φοβήθηκα, διότι από εργένης έκανα ένα μεγάλο άλμα στη ζωή μου: Παντρεύτηκα και έκανα παιδιά. Ήμουν σχεδόν σίγουρος πως θα μείνω εργένης. Πριν γνωρίσω την Άννα, δεν είχα σκεφτεί καθόλου το σενάριο της οικογένειας. Αυτό ήταν κάτι που γεννήθηκε με τη γυναίκα μου».