Φάρμα: όργιο φημών για επιστροφή του Μιχάλη Ιατρόπουλου! Δεν πρόλαβε να φύγει και…

Δημοσιεύθηκε: 19 Απριλίου 2021 09:00
Φάρμα: όργιο φημών για επιστροφή του Μιχάλη Ιατρόπουλου! Δεν πρόλαβε να φύγει και...

Έφυγε, αλλά θα ξαναγυρίσει; Δεν αποκλείεται. Άλλωστε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος έχει πολλούς φαν και είναι πιθανό να τον ξαναδούμε στη Φάρμα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» ήταν η Μαρία Τοτόμη που αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα από το ριάλιτι του ANT1. Και μίλησε για τις εξελίξεις στο παιχνίδι, αλλά και τη συγκινητική αποχώρηση του Μιχάλη Ιατρόπουλου.

Ο γνωστός ηθοποιός κλήθηκε σε μονομαχία από τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο και έχασε. Οπότε ετοίμασε τα πράγματά του να αποχωρήσει. Ωστόσο, αυτή η αποχώρηση φαίνεται να μην είναι οριστική. Η Μαρία Τοτόμη αφού σχολίασε τη φιλία του Στρατου Τζώρτζογλου με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο είπε: «Ο κόσμος καλά θα κάνει να συνεχίζει να ψηφίζει γιατί ο Μιχάλης αν έχει πάρει πολλές θετικές ψήφους από τον κόσμο μπορεί να επιστρέψει».

Ενώ λίγο μετά ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου ανέφερε πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει όχι μόνο λόγω των θετικών ψήφων του κοινού, αλλά και εξαιτίας των δυο οικειοθελών αποχωρήσεων από το παιχνίδι: της Σοφίας Παυλίδου και του Ερωτόκριτου.