«Φαρμάκι» έσταξε η Νανά Παλαιτσάκη για τον Γιώργο Λιάγκα (βίντεο)

28 Νοεμβρίου 2018 12:15

Η Νανά Παλαιτσάκη… έσφαξε με το βαμβάκι τον Γιώργο Λιάγκα, τονίζοντας ότι υπήρξε αλαζόνας κατά το παρελθόν, ενώ πρόσθεσε ότι είναι άκομψος και άξεστος!

Η δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη μίλησε «Στη φωλιά των Κου Κου» για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ανάμεσα στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα. Υπενθυμίζεται πως οι ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού κρατούν τον παρουσιαστή στο δυναμικό του καναλιού (το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2019) χωρίς όμως να τον αξιοποιούν σε κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Η Παλαιτσάκη άσκησε κριτική στον ΑΝΤ1 για τη στάση του αλλά τα… έχωσε και στον Λιάγκα, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Τα κανάλια δεν πρέπει να ‘τιμωρούν’ τους παρουσιαστές. Όταν δεν θέλουν κάποιον θεωρώ ότι πρέπει να τον αποδεσμεύουν. Το καθεστώς ομηρίας δεν τιμά το κανάλι. Ο Γιώργος Λιάγκας έγινε συμπαθής εξαιτίας της κρίσης του με τον ΑΝΤ1».

Και πρόσθεσε: «Θεωρώ τον Λιάγκα εξαιρετικά άκομψο και μερικές φορές και άξεστο… ότι έφερνε πάρα πολύ κόσμο σε δύσκολη θέση και μέσα από αυτό που του συνέβη κατάλαβε το κόστος της αλαζονείας που σου δίνει η πρωτιά… Ο ΑΝΤ1 κάνει το λάθος να κρατά εγκλωβισμένο τον Λιάγκα αλλά τον κάνει συμπαθή στην κοινή γνώμη γιατί τον έχει όμηρο και από την άλλη ο Λιάγκας καταλαβαίνει ότι η εποχή της αλαζονείας έχει τελειώσει».