Κρύο, καιρός για γούνα: Δες top προτάσεις fashionistas κι ετοιμάσου για shopping (φωτογραφίες)

6 Δεκεμβρίου 2018 17:24

Η θερμοκρασία έπεσε πιο χαμηλά και έως το Σάββατο, ακόμα κι αν το «ελλαδικό» σκηνικό δεν είναι εντελώς frozen, θα το «ψιλοδαγκώσουμε». Το καλό, πως έρχονται Χριστούγεννα κι όλο και θ’ αυξηθεί το μπάτζετ για shopping. Στο διά ταύτα: Αφού φωτογραφήθηκα με τη νέα, ολόλευκη γούνα μου, σ’ ένα total white look που λάτρεψα, έτρεξα για έρευνα αγοράς. Σκοπός: η τέλεια, η πιο μοδάτη, η πιο hot γούνα που κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Εννοείται, faux. Πιο φιλόζωη κιόλας, πεθαίνεις. Άσε που οι αληθινές είναι και τόσο ακριβές, που ούτε καν το διαπραγματεύεσαι. Ούτε καν με τον εαυτό σου.

Αποτέλεσμα: βρήκα τρομερά κομμάτια, κάποια με λιγότερα κιόλας 60 ευρώ. Παράλληλα, τσέκαρα και το pinterest κι από εκεί σάς δίνω μοδάτες ιδέες για τα «γουνάτα κοκτέιλ» σας που προτείνουν fashion bloggers και fashionistas. Συνεχίστε την ανάγνωση!

Ντονατέλλα Αδάμου

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται η Mania Papa, κοντινό πλάνο

“We Generate Fears While We Sit. We Overcome Them By Action.”- Dr. Henry Link www.modelcitizenmag.com#chooseyourcover #modelcitizenmagazine #modelcitizenapp #modelcitizenmedia #fashionmagazine #magazinecover #fashioneditorial #fashionphotoshoot #fashionprofile #allfashion

Color(faux) Fur

J.Crew 298€

Scotch & Soda 209€

Benetton 179€

Marks & Spencer 115€

H&M 99€

Pull & Bear 59,99€