Φελίσια Λαπάτη: «Χωρίσαμε τρεις μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού, προφανώς έγινε κάτι πολύ σοβαρό»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

23 Μαρτίου 2023 12:40

Ο Φελίσια Λαπάτη μίλησε για τον 3χρονο γιο της Μάξιμο Χρήστο καθώς και για τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Αντιώτη.

Η ραδιοφωνική παραγωγός Φελίσια Λαπάτη, η οποία έγινε γνωστή στο κοινό έπειτα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, «Survivor», παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και υπήρξε αποκαλυπτική για θέματα που αφορούν την προσωπική της ζωή.

Κι εσύ, Φελίσια, έχεις αποκτήσει έναν γιο, τον 3χρονο Μάξιμο Χρήστο. Ονειρευόσουν πάντα να γίνεις μαμά;

Φελίσια: Καμία σχέση. Είμαι πολύ αγχώδης άνθρωπος και δεν ήξερα αν θα άντεχα την ευθύνη μιας άλλης ζωής. Υπάρχουν στιγμές που με πιάνουν τα κλάματα για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Στην πραγματικότητα δεν ήμουν ποτέ η κοπέλα που φανταζόταν τον εαυτό της ούτε με παιδιά ούτε με νυφικό. Προέκυψε μέσα από μια σχέση.

Μετά τον χωρισμό με τον Μιχάλη Αντιώτη, άλλαξαν οι ισορροπίες στην καθημερινότητα με τον γιο σας;

Φελίσια: Χωρίσαμε επίσημα τρεις μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού μας και προφανώς είχε γίνει κάτι πολύ σοβαρό. Το παιδί όμως από μόνο του αλλάζει όλες τις ισορροπίες. Σίγουρα το να μην είναι και οι δύο γονείς στο ίδιο σπίτι κάνει την κατάσταση πιο δύσκολη. Κάπου είχα διαβάσει πως τα παιδιά χωρισμένων γονιών έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη να μην κάνουν κι αυτά μια διαλυμένη οικογένεια, που στο τέλος κάπως το προκαλούν. Για εμένα ήταν μεγάλο «εφόδιο» το γεγονός πως οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 5 χρόνων.

Έχω δει μέσα από τον δικό τους χωρισμό όλα αυτά που δεν πρέπει να κάνω εγώ τώρα. Οι δικοί μου νόμιζαν πως θα με πλήγωνε το διαζύγιό τους, ενώ δεν συνέβη αυτό. Ένα παιδί δεν το ενδιαφέρει αν ο πατέρας του δίνει διατροφή ή αν κάποιος έχει προχωρήσει στη ζωή του. Αυτό που το ενδιαφέρει είναι να βλέπει τους γονείς τους ευτυχισμένους και υποστηρικτικούς ο ένας προς τον άλλο.