Γιατί φρέναρε απότομα η φιλία Αγγελόπουλου-Τανιμανίδη

6 Μαΐου 2019 12:30

Ένα unfollow, που μπορεί να γίνει και κατά λάθος ή μήπως… όχι είναι αιτία να διαλυθεί μια φιλία; Και αν δεν είναι τυχαίο τo unfollow, τι είχε προηγηθεί; Το θέμα είναι ένα: Σάκης Τανιμανίδης και “Ντάνος”, κατά κόσμον Γιώργος Αγγελόπουλος δεν είναι πια φίλοι.

Και να σας πω εδώ ότι στον γάμο του πρώτου ήταν προσκεκλημένος ο αθλητής, συγγραφέας, προπονητής, whatever – δεν θα κολλήσουμε τώρα στις ιδιότητες του Σκιαθώτη πρώην νικητή του Survivor.

Το γεγονός ότι, όπως είπε η Ευριδίκη Βαλαβάνη στον αέρα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού «Ήμασταν όλοι παρέα τον Σεπτέμβριο. Μετά τον γάμο μάλλον έγινε το unfollow. Τον Σεπτέμβρη που ήταν ο γάμος ήμασταν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι», δεν λέει κάτι.

Όπως επίσης δεν λέει τίποτα ούτε και το «δεν το ήξερα, δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Νόμιζα πως είναι φίλοι και διαδικτυακοί και κανονικοί», που είπε το Ναταλάκι.

Οι δυο τους μόνο ξέρουν τι φρέναρε τη φιλία τους και γενικά την επικοινωνία τους. Εμείς, απλώς, ελπίζουμε τα να ξαναβρούν. Αυτά είναι bad news!

ΤΙP

Για την ιστορία, ο “Ντάνος” έκανε unfollow στον Σάκη. Φαίνεται κάπου εκείνος έχει πειραχτεί, αφού ο παρουσιαστής μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές συνέχιζε κανονικά να τον ακολουθεί.