Φίλιππος – Νίνα Φλορ: Χλιδάτο ταξίδι στις Κάννες

Συντάκτης: Newsroom

2 Αυγούστου 2022 13:28

Διακοπές στην πρωτεύουσα της απόλυτης χλιδής…στις Κάννες κάνουν ο Φίλιππος και η Νίνα Φλορ και φυσικά οι απαραίτητες σελφι ανέβηκαν στα social media

Αυτές τις μέρες μάλιστα ταξίδεψαν στις Κάννες και την αποκάλυψη έκανε ο πατέρας της Νίνα Φλορ και πεθερός του Φίλιππου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό τους.

O ζάμπλουτος, Τόμας Φλορ ανήρτησε μια φωτογραφία με τον Φίλιππο και τη Νίνα Φλορ να ποζάρουν μαζί, την ώρα που γευμάτιζαν σε ένα από τα πιο φημισμένα εστιατόρια στις Κάννες.

Οι δυο τους έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι, ενώ στη συνέχεια η χρυσή κληρονόμος της αυτοκρατορίας της εταιρείας των τζετ μοιράστηκε ακόμη ένα στιγμιότυπο από τη βόλτα με τον πατέρα της. Την ώρα του δειλινού οι δύο τους έβγαλαν selfie μέσα στο υπερπολυτελές κάμπριο αυτοκίνητό τους,

Να θυμίσουμε πως τον Δεκέμβριο του 2020 είχαν πραγματοποιήσει τον πολιτικό του γάμο στην Ελβετία, ενώ τον περασμένο Οκτώβριο, η Νίνα Φλορ και ο Φίλιππος ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας σε μια υπέροχη τελετή στην Μητρόπολη Αθηνών.

Κουμπάροι και παράνυμφοι στο ζευγάρι ήταν, μεταξύ άλλων, ο Πρίγκιπας Παύλος, ο Πρίγκιπας Νικόλαος, η Πριγκίπισσα Θεοδώρα, η Πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία και ο Πρίγκιπας Οδυσσέας-Κίμων.

Πηγη tlife.gr