Φίλιππος Σοφιανός: Φέτος το θέατρο ήταν γεμάτο από τηλεοπτικούς θιάσους.

Συντάκτης: Newsroom

5 Δεκεμβρίου 2022 23:26

Ξεσπά ο Φίλιππος Σοφιανός: «Δεν είναι αστεία αυτά. Είναι χοντρά ποινικά αδικήματα»

Συνέντευξη στην εκπομπή Στούντιο 4 και στον δημοσιογράφο, Φάνη Πλατσατούρα παραχώρησε ο Φίλιππος Σοφιανός.

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για το πόσο έχουν αλλάξει τα δεδομένα στο επάγγελμά του και για την απόφαση που είχε πάρει να μείνει στην Κύπρο λόγω ενός έρωτα.

«Έχει έρθει μια νέα γενιά ανθρώπων στο θέατρο με διάθεση να τα γκρεμίσουν όλα και να μην αφήσουν τίποτα όρθιο. Με διάθεση να τα αποδομήσουν όλα. Μπορεί αν υπάρξουν αντιρρήσεις κι αντιπάθειες και να θεωρούμαι συντηρητικός. Δεν είμαι, αντίθετα περιμένω που θα καταλήξει αυτή η ιστορία. Υπάρχει ένα χειροκρότημα του καθήκοντος και που δεν καταλαβαίνουμε», είπε αρχικά ο Φίλιππος Σοφιανός.

Και συνέχισε: «Αυτή η παντοδυναμία της τηλεόρασης πια. Φέτος το θέατρο ήταν γεμάτο από τηλεοπτικούς θιάσους. Στην εποχή μου για να πατήσεις το πόδι σου στην Επίδαυρο και να πεις μια ατάκα μόνο, έπρεπε να έχεις τουλάχιστον 15 χρόνια δόκιμη πείρα. Τώρα πρωταγωνιστές γίνονται όσοι έχουν τους πιο πολλούς followers. Δεν είναι αυτός ο ορισμός του πρωταγωνιστή, με συγχωρείς. Δεν είμαι τέλειος, ούτε διεκδικώ την τελειότητα. Προφανώς έχω κάνει ατοπήματα, έχω κάνει λάθος κινήσεις και τα έχω πληρώσει όλα μένοντας εκτός νυμφώνος…».

Για την απόφασή που είχε πάρει να εγκατασταθεί στην Κύπρο, πρόσθεσε ο Φίλιππος Σοφιανός: «Αυτό έκανα πάντα. Ακολουθούσα το αίσθημά μου κυρίως, το ένστικτό μου. Πάσχω από αυτό το πράγμα, μου κοστίζει λίγο και μερικές φορές υποφέρω».