Φίλιππος Τσαγκρίδης: η πρώτη του δημοσίευση μετά τις φήμες επανασύνδεσης με την Κατερίνα Καινούργιου

Συντάκτης: Newsroom

2 Ιουλίου 2022 13:00

Φίλιππος Τσαγκρίδης: η πρώτη του δημοσίευση μετά τις φήμες επανασύνδεσης με την Κατερίνα Καινούργιου

Οι φήμες οργιάζουν την τελευταία εβδομάδα για επανασύνδεση της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη μετά από μήνες χωρισμού

Μάλιστα η παρουσιάστρια ήταν ξεκάθαρη πως στο τελευταίο της ταξίδι στο εξωτερικό δεν ήταν μόνη. Ενώ ανέφερε και σχετικά σχόλια στην εκπομπή της.

Το ζευγάρι χώρισε τον περασμένο Οκτώβρη και μάλλον αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Αφού σύμφωνα με την On Time, οι δυο τους ταξίδεψαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Ρώμη, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα της χώρας μας.

Μάλιστα ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, που κρατά πάντα διακριτική στάση απέναντι στα media και προστατεύει την προσωπική του ζωή, δημοσίευσε εχθές σε Instagram story φωτογραφίες από μια δεξίωση, αλλά και ένα μπουκάλι κρασί.

Και όπως καταλαβαίνεται και πάλι δεν θέλει να γίνεται το επίκεντρο σχολίων για την προσωπική του ζωή.

Η ιστορία που ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της

«Να σας πω τι έπαθα χθες. Έχω πάει τριήμερο στη Ρώμη, είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Δεν πήγα μόνη μου. Πήγα με κάποιον που δεν ήθελα να μαθευτεί. Στην επιστροφή μου λέει ο συγκεκριμένος άνθρωπος, “δεν πιστεύω να έχει κανέναν φωτογράφο απ’ έξω. Έχεις ανεβάσει φωτογραφίες από εκεί, δε θέλω…”.

Η παρουσιάστρια συνέχισε μιλώντας για τον άγνωστο κύριο με τον οποίον βρέθηκαν στην πανέμορφη πρωτεύουσα της Ιταλίας

“Όχι, ηρέμησε” λέω κι εγώ. Πάω να βγω εγώ χαλαρή, μόνη μου με τη βαλίτσα και βλέπω την κάμερά μας και έναν φωτογράφο πάνω μου. Λέω, “σας παρακαλώ μη με τραβάτε” και αρχίζω και τρέχω. Νόμιζα ότι είχαν έρθει για μένα. Παίρνω τον Γιάννη τηλέφωνο και του λέω, “καλά είναι δυνατόν; Θα με περάσει ο άνθρωπος για τρελή, ότι έφερα κάμερα να τραβήξω τον εαυτό μου, να στήσω θέμα μόνη μου” και κάτι τέτοια. Και μου λέει ο Γιάννης, “δεν ήταν για σένα οι κάμερες, έρχεται ο Μαρτίκας από το Survivor”» είπε η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της να ξεσπούν σε γέλια.