Φιλίτσα Καλογεράκου: Πετάει τα βέλη της στον Σταμάτη Γονίδη – «Όταν κάποιος σε καλεί στον χώρο του, οπωσδήποτε πρέπει να σε βιάσει»

Δημοσιεύθηκε: 15 Φεβρουαρίου 2021 14:21
Φιλίτσα Καλογεράκου: Πετάει τα βέλη της στον Σταμάτη Γονίδη - «Όταν κάποιος σε καλεί στον χώρο του, οπωσδήποτε πρέπει να σε βιάσει»

Στη δήλωση του Σταμάτη Γονίδη σχετικά με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις, απάντησε η Φιλίτσα Καλογεράκου με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Όταν δεν θες ο άλλος να σε βιάσει υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις, δεν θα πας στον χώρο του. Του ρίχνεις ένα χαστούκι, λες θα πάω στην αστυνομία ή θα το πω στον μπαμπά μου. Όταν επειδή θέλεις να μείνεις στην δουλειά, δέχεσαι αυτόν τον εκβιασμό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις», είπε ο τραγουδιστής στην εκπομπή Σου Κου Family για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η ανάρτηση – απάντηση της Φιλίτσας Καλογεράκου:

Η Φιλίτσα Καλογεράκου θέλησε να απαντήσει στον Σταμάτη Γονίδη μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Συμπέρασμα: τελικά όταν κάποιος σε καλεί στον χώρο του, προφανώς και οπωσδήποτε πρέπει να σε βιάσει. Φαίνεται ότι κάποιοι κρίνουν εξ’ ιδίων #Γονίδης».

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.