«Φίρμα» σεφ έχει φεσώσει κόσμο και κοσμάκη

Συντάκτης: Newsroom

15 Ιανουαρίου 2023 13:25

«Φίρμα» σεφ έχει φεσώσει κόσμο και κοσμάκη

Γνωστός chef με περγαμηνές, που έχει μαγειρέψει στο παρελθόν ακόμη και για διεθνείς προσωπικότητες, τα τελευταία δύο χρόνια αφήνει φέσια δεξιά και αριστερά, με συνέπεια να έχει μπει στη μαύρη λίστα αρκετών πρώην συνεργατών του.

Ο κατά τ’ άλλα ταλαντούχος μάγειρας, ο οποίος αγαπά πολύ τα τατουάζ, φαίνεται πως δεν είναι top στη διαχείριση των οικονομικών του, με αποτέλεσμα να «ανοίγεται» συχνά χωρίς να μπορεί έπειτα να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. Κάπως έτσι ο όγκος των χρεών του μεγαλώνει συνεχώς και ο ίδιος αναγκάζεται να παίζει κρυφτό με τους ανθρώπους στους οποίους χρωστάει χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο chef, που στο παρελθόν είχε πάρει μέρος και σε reality, δίχως όμως να γνωρίσει την επιτυχία που προσδοκούσε, έχει φεσώσει μεγάλο κρεοπωλείο και άλλους προμηθευτές της επιχείρησης που διατηρούσε παλαιότερα, όπως, επίσης, και τον άνθρωπο που είχε αναλάβει για ένα διάστημα την επικοινωνία του, καταφέρνοντας πολλά στο πεδίο της προβολής του από μεγάλα μέσα ενημέρωσης.

Mάλιστα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος έδωσε στον chef πολλές ευκαιρίες να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις του για τις υπηρεσίες που του πρόσφερε, αλλά εκείνος έκανε το κορόιδο, προκαλώντας την οργή του. Δεν θα εκπλαγούμε, λοιπόν, αν το επόμενο διάστημα δούμε το θέμα να βγαίνει στο φως της δημοσιότητας με… ονόματα και με τεφτέρια!

Οσο για τον chef, αυτή την περίοδο «μαγειρεύει» ένα νέο επιχειρηματικό βήμα στο διαδίκτυο σε συνεργασία με συνάδελφό του, που συμμετείχε επίσης reality μαγειρικής, ο οποίος όμως φαίνεται να αγνοεί τα φέσια του συνεργάτη του.