Φλορίντα Πετρουτσέλι – Άρης Γούτος: Η επιθυμία για θρησκευτικό γάμο και η ξανθιά παρουσιάστρια που θα βαφτίσει τον γιο τους

21 Νοεμβρίου 2020 19:30

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο σύζυγός της, Άρης Γούτος αναμφισβήτητα συγκαταλέγονται στα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz! Ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε με τον ερχομό των δύο παιδιών τους, της Μαιρούλας και του μικρού Κωνσταντίνου, οι οποίοι αποτελούν όλοι τους τη ζωή! Μάλιστα, η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της στη Σάσα Σταμάτη και στο Secret αποκαλύπτει πως επιθυμεί να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Θέλουμε να κάνουμε και θρησκευτικό γάμο, αλλά όχι τώρα. Θέλουμε να είμαστε οι δυο μας, όχι να κάνουμε πάρτι. Λέμε κάποια στιγμή να κάνουμε οι δυο μας ένα ταξίδι με τους κουμπάρους μας και να παντρευτούμε εκεί», αποκαλύπτει. Σημειώνεται ότι η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο Αρης Γούτος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις 14 Απριλίου 2017 στην Αθήνα, ενώ η μελαχρινή καλλονή ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί. «Ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα, αντιθέτως, τον δυναμώνει. Φυσικά, όταν έχεις τον κατάλληλο άνθρωπο» αναφέρει δηλώνοντας ότι έχει μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Η ίδια μίλησε και για τη βάπτιση του δεύτερου παιδιού τους, αλλά και για το ποια γνωστή παρουσιάστρια θα είναι η νονά. «Η βάπτιση του γιου μας θα γίνει στην Αθήνα, όταν ηρεμήσουν τα πράγματα. Θα τον ονομάσουμε Κωνσταντίνο και νονά θα είναι η Ελεονώρα Μελέτη».