Φλορίντα Πετρουτσέλι για Μαλέσκου: «Υπάρχει στήλη στην εκπομπή της που απαντάει σε όλα. Βάζει συνέχεια λάδι στη φωτιά»

Συντάκτης: Newsroom

16 Ιουνίου 2022 10:57

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι σχολίασε τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου που για ακόμα μία φορά αναφέρθηκε στην αποχώρηση της από τον ΣΚΑΙ

“Ανθρώπινα την καταλαβαίνω και τη νιώθω. Η κοπέλα έχει ακούσει τα χίλια μύρια. Αυτό που εμένα δεν μου αρέσει είναι ότι υπάρχει μία στήλη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου που απαντάει σε όλα όσα της καταλογίζουν. Είναι μία πολύ όμορφη, ταλαντούχα, μορφωμένη κοπέλα και θα τη βρει την άκρη της. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί κάθεται και απαντάει σε όλους όσοι συζητούν για εκείνη. Τελεία» σημείωσε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

«Δεν μου αρέσει να γίνομαι αυτοαναφορική, αλλά θα κάνω μία εικασία. Έχω υπάρξει στη θέση της Ιωάννας, είναι πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο που δεν έχει την πείρα να διαχειριστεί έναν τέτοιο όγκο δημοσιότητας, να διαχειριστεί μία τέτοια κατάσταση. Την καταλαβαίνω και τη δικαιολογώ απόλυτα. Σας θυμίζω ότι είχα κάνει κι εγώ ένα τέτοιο ξέσπασμα παλιότερα από το σπίτι μου, που ήμουν άρρωστη. Μου θυμίζει πολύ εκείνη την περίοδο η Ιωάννα, γι’ αυτό εγώ την καταλαβαίνω και τη στηρίζω. Έχω υπάρξει στη θέση της. Είναι πολύ δύσκολο και πολύ σκληρό» πρόσθεσε στη συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη, με τη Φλορίντα Πετρουτσέλι να συμπληρώνει:

«Δεν μπορεί να απαντάει από το Instagram που κάποια της έστειλε ένα κακοπροαίρετο μήνυμα μέχρι τον Βαγγέλη Περρή και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο… Η υπερβολική χρήση του τηλεοπτικού αέρα σε προσωπικά θέματα θεωρώ ότι είναι λάθος. Εκεί το χάνει το δίκιο της. (…) Βάζει συνέχεια λάδι στη φωτιά».

Πηγη Tlife.gr