Πόσο φαν του fluo είσαι; Η J.Lo. φοράει την κορυφαία τάση στα μαγιό (φωτογραφία)

Δημοσιεύθηκε: 02/05/2019 13:00
Πόσο φαν του fluo είσαι; Η J.Lo. φοράει την κορυφαία τάση στα μαγιό (φωτογραφία)

Lyst. Δεν τη γνωρίζεις ίσως, όμως έβγαλε στη δημοσιότητα μια νέα έρευνα βασισμένη σε αναζητήσεις και πωλήσεις, που αναδεικνύει τις κορυφαίες τάσεις για το καλοκαίρι του 2019. Και νικητής είναι το fluo. 

Για να έχεις μια εικόνα, οι αναζητήσεις για νέον μαγιό αυξήθηκαν κατά 96%τους τελευταίους τρεις μήνες. Εγκαίρως δηλαδή για τις πρώτες βουτιές. Ιδιαίτερα δημοφιλείς είναι οι λάιμ και κίτρινες αποχρώσεις. Φυσικά, αυτά τα εκτυφλωτικά μαγιό, που ταιριάζουν ιδιαίτερα σε ηλιοκαμένες επιδερμίδες, έχουν φορεθεί ήδη από celebrities όπως η Jennifer Lopez.

Το ερώτημα είναι, αυτές οι influencers ακολούθησαν την τάση ή τη δημιούργησαν; Είναι μάλλον κάπως σαν το δίλημμα με το αυγό και την κότα. Σημασία έχει ότι τα φλούο μαγιό, αναφέρει το womantoc.gr, κάνουν ήδη θραύση στα social media και θα σε βοηθήσουν φέτος να ξεχωρίζεις από μακριά στις παραλίες, αν αυτό είναι το ζητούμενό σου.

View this post on Instagram

Everything’s just peachy 🍑 #tangerinedream #peachesNCream #topnaughty #suitsandfruits #throwingshades #doublebuns Knot your average peach 🍑 To peach their own 🍑 Practice what you peach 🍑 😂

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT