Φοίβος Παπαδάκης: Η αινιγματική απάντηση για το ενδεχόμενο οριστικής αποχώρησης του πατέρα του από την τηλεόραση

Συντάκτης: Newsroom

24 Φεβρουαρίου 2023 14:00

Φοίβος Παπαδάκης: Η αινιγματική απάντηση για το ενδεχόμενο οριστικής αποχώρησης του πατέρα του από την τηλεόραση

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Φοίβος Παπαδάκης. Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον αλλά και για τη σχέση με τον πατέρα του, Γιώργο Παπαδάκη.

«Το J2US ήταν μία ευκαιρία για μένα να δείξω έναν διαφορετικό εαυτό. Ο πατέρας μου με ρώτησε: τραγουδάς; Του λέω: όχι, αλλά θα μάθω. Η κοπέλα μου, η Αλίκη, χάρηκε πάρα πολύ», είπε αρχικά ο Φοίβος Παπαδάκης.

Ο Φοίβος Παπαδάκης συνέχισε: «Ανήκω στο ΟΡΕΝ, στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη, οπότε οι στόχοι μου παραμένουν οι ίδιοι, δηλαδή στην ίδια εκπομπή, στο ίδιο κανάλι. Μου έχουν γίνει προτάσεις, είναι τιμητικό, αλλά τους λέω πάντα ότι ανήκω στην εκπομπή της Μάριον».

Σχετικά με το αν δέχεται συμβουλές από τον πατέρα του, Γιώργο Παπαδάκη, ο Φοίβος Παπαδάκης απάντησε: «Με τον πατέρα μου συνεργαζόμαστε πίσω από τις κάμερες, ανταλλάσσουμε πληροφορίες, μου λέει τη γνώμη του και μου μαθαίνει πράγματα συνεχώς. Προτιμώ να μείνει σε αυτό το πλαίσιο, η σχέση μας είναι κυρίως πατέρα-γιου».

Ενώ έδωσε μια αινιγματική απάντηση για το ενδεχόμενο οριστικής αποχώρησης του πατέρα του από την τηλεόραση: «Το λέει πολλά χρόνια το ότι θα σταματήσει την τηλεόραση. Κάτσε να δούμε τι θα γίνει στην πράξη».

Φοίβος Παπαδάκης: «Το επίθετο Παπαδάκης είναι πολύ βαρύ»

Φοίβος Παπαδάκης: «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε με τον πατέρα μου να σώσουμε το σπίτι»

Στιγμές τρόμου και αγωνιάς έζησε ο Φοίβος Παπαδάκης μαζί με τον πατέρα του Γιώργου Παπαδάκη όταν οι φωτιές στην καταστροφική πυρκαγιά της Πεντέλης πριν από λίγες ημέρες πλησίασε το σπίτι τους απειλητικά

Ο ίδιος μιλώντας για αυτή την σοκαριστική εμπειρία του ανέφερε ότι οι καιρικές συνθήκες ήταν τέτοιες που ευνοούσαν την εξάπλωση της φωτιάς που έβαλε σε κίνδυνο περιουσίας ανθρώπων και κατέστρεψε το φυσικό περιβάλλον

“Δυστυχώς στο ίδιο έργο θεατές. Εγώ κι η οικογένειά μου ως κάτοικοι της Πεντέλης, οι άνθρωποι που πονάμε τον τόπο αυτό κι έχουμε δει πολλές φορές την Πεντέλη να καίγεται. Ήμουν εκεί και προσπάθησα να σώσω το σπίτι των γονιών μου. Ήμασταν μαζί με τους πυροσβέστες και τους εθελοντές αλλά δυστυχώς ο απολογισμός είναι τραγικός. Πολλοί άνθρωποι έχασαν τα σπίτια τους κι ένα πράσινο που πλέον δεν υπάρχει. Μόλις ξέσπασε η πυρκαγιά ήμουν εδώ στο γραφείο. Ενημερώθηκα για τη φωτιά κι αμέσως η σκέψη μου πήγε στους γονείς μου και στο πατρικό μου. Εκείνη τη στιγμή η φωτιά βρισκόταν μακριά από το σπίτι μας. Η φωτιά έφτασε σε εμάς γύρω στις 2 τα ξημερώματα και πολύ σωστά μας απομάκρυναν οι αστυνομικοί. Μετά από λίγο επιστρέψαμε κι η φωτιά είχε φτάσει στα 5 μέτρα.

Οι ριπές των ανέμων ήταν τόσο ισχυρές, που πετούσαν τις κάφτρες παντού. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε με τον πατέρα μου. Εκείνη την ώρα βρίσκεσαι σε σοκ. Είναι εφιάλτης. Ποτίζαμε ολόκληρο το σπίτι. Εύχομαι να μην το ζήσει ξανά κανείς”.