Φοίβος Παπαδάκης: Τα τρυφερά λόγια για τον πατέρα του

23 Μαρτίου 2022 15:35

Φοίβος Παπαδάκης: Τα τρυφερά λόγια για τον πατέρα του

Ο Φοίβος Παπαδάκης έκανε μια τρυφερή εξομολόγηση για τον πατέρα του, Γιώργο Παπαδάκη στον «αέρα» της εκπομπής, «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον».

Φοίβος Παπαδάκης: Τα τρυφερά λόγια για τον πατέρα του

«Κι εγώ κάνω την πρεμιέρα μου, δηλαδή για πρώτη φορά κι εγώ βγαίνω στην τηλεόραση. Ο πατέρας μου, ο Γιώργος Παπαδάκης, είναι ο πιο αυστηρός κριτής, μου λέει τι πρέπει να βελτιώσω, να διορθώσω κλπ. Αλλά το σωστό αυτό είναι.

Είμαι πάρα πολύ περήφανος που είναι πατέρας μου και που μου μαθαίνει συνεχώς πράγματα από μικρό παιδί μέχρι σήμερα. Και αν και έχω λίγο ένα άγχος, είναι κυρίως περηφάνια. Και νομίζω ότι και από τη δική του πλευρά το ίδιο ισχύει».

Γιώργος Παπαδάκης: Πρωτοφανές ξέσπασμα του παρουσιαστή «Αλητήριε, ντροπή σου, είσαι αισχρός»

Ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου είχε ο Γιώργος Παπαδάκης στον τηλεοπτικό αέρα όταν ο δικηγόρος του ιερέα που κατηγορείται για τον βιασμό της δεκαεξάχρονης άφησε αισχρά υπονοούμενα για το πρόσωπο του

«Να σας απαντήσω προσωπικά; Εσάς κ. Παπαδάκη σας έχει καταγγείλει μια συνεργάτης σας και έχει αφήσει αιχμές, αν θέλετε να πω και το όνομα της, το λέω”.

«Τι λέτε κύριε; Ντροπή σου ρε! Ντροπή σου! Τι έχει αφήσει για εμένα; Tώρα πες το. Προβοκάτορα. Ντροπή σου. Είσαι αισχρός».

«Είστε ένοχος ή αθώος» ρώτησε εκ νέου ο δικηγόρος.

«Τι αλητεία είναι αυτή; Τι αλητεία είναι αυτή; Ντροπή σου! Είσαι αισχρός. Είσαι σε θέση εσύ να θίξεις την τιμή και την υπόληψή μου; Ντροπή σου»

«Η κ. Αντωνοπούλου άφησε αιχμές»

«Θα προσφύγω στη δικαιοσύνη και θα φέρω μάρτυρα την κυρία που ανέφερες εναντίον σου.

Τι υπαινίσσεσαι, είσαι σε θέση εσύ να θίξεις την τιμή και την υπόληψή μου; Δεν ντρέπεσαι λιγάκι; Ντροπή σου αλητήριε! Κόφτε τον»