Φοίβος Τασσόπουλος: Τι είπε για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή και τα περί τσακωμού τους

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

23 Νοεμβρίου 2022 11:15

Αποκαλύψεις για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή, η οποία κρατάει εδώ και πολλά χρόνια, έκανε ο Φοίβος.

Ο γνωστός συνθέτης Φοίβος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για την παράσταση «Γεια» και στο περιθώριο της εκδήλωσης μίλησε στις κάμερες.

«Πριν από αρκετούς μήνες ο δίσκος ‘Γεια’ έκλεισε είκοσι χρόνια από την κυκλοφορία του. Αν και είχε έντονη επικαιρότητα, έφτασε πολύ ψηλά στις τάσεις και μου έκανε εντύπωση. Ένας συνεργάτης μου έδωσε την ιδέα να το κάνουμε μιούζικαλ και έτσι πέσαμε σε αυτή την παγίδα», είπε αρχικά.

Όσο για τη Βανδή και τον ρόλο της στην παράσταση, δήλωσε: «Η Δέσποινα Βανδή δεν θα σας λείψει καθόλου διότι υπάρχει στο DNA όλης της παράστασης και όλων των τραγουδιών. Είναι παντού. Ό,τι κι αν ακούσετε, θα θυμάστε τη Δέσποινα».

Στη συνέχεια, σχολίασε τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει περί τσακωμών ανάμεσά τους και υπογράμμισε: «Ποτέ δεν τσακώθηκα με τη Δέσποινα εδώ και δεκαεπτά χρόνια. Την αγαπάω και πιστεύω ότι με αγαπάει κι αυτή. Την έχω προσκαλέσει και στην παράσταση».

Τέλος, αποκάλυψε ότι την περίοδο κυκλοφορίας του δίσκου «Γεια», τον κυνηγούσαν οι Ρομά επειδή θεωρούσαν ότι έκλεψε τη φωνή του παιδιού τους για τη λέξη που ακούγεται στο ομώνυμο τραγούδι. «Κοιμόμουν για τρις μήνες στο στούντιο πάνω σε μία μοκέτα. Αν ανοίξουν τους πνεύμονές μου, θα βρουν τα χνούδια της μοκέτας.

Είναι ο δίσκος που με κυνηγούσαν οι Ρομά, ο Βασιλιάς, ότι έκλεψα τη φωνή του παιδιού του -το ‘Γεια’ που ακούγεται το παιδάκι είναι από μία δισκοθήκη που είναι ένας Ινδός ο οποίος μιλάει και καταλήγει σε ένα ‘γεια’ κι εμένα μου άρεσε αυτό και το έκοψα», είπε ο Φοίβος.

Το μιούζικαλ «Γεια» θα κάνει πρεμιέρα αύριο Πέμπτη στο θέατρο Ριάλτο.

Ο Φοίβος και ο Βασίλης Νικολόπουλος έκαναν νέες ενορχηστρώσεις των επιτυχιών, ενώ ο πρώτος έγραψε και νέα τραγούδια ειδικά για τη θεατρική μεταφορά του άλμπουμ.