Φοίβος Βουτσάς: Έγινε έξι ετών και το γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

22 Ιουλίου 2022 20:20

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Φοίβος Βουτσάς, ο οποίος κλείνει τα έξι του χρόνια.

Ο γιος του αείμνηστου Κώστα Βουτσά έκανε ένα μεγάλο πάρτι με καλεσμένους τους φίλους του και διασκέδασαν όλοι μαζί.

Μαζεύτηκαν τον παιδότοπο στον οποίο πήγαινε όσο ήταν στη ζωή ο μπαμπάς του.

Η μητέρα του, Αλίκη Κατσαβού, τράβηξε φωτογραφίες από το πάρτι και τις δημοσίευσε στο Instagram, γράφοντας:

«Φοίβο αγόρι μου, χρόνια πολλά! Η ζωή είναι μικρή. Κάνε το καλύτερο που μπορείς και κοίτα πάντα τα χρώματα του ουρανού. Σε αγαπώ».

Από εκεί και πέρα, η Αλίκη Κατσαβού, η τελευταία σύζυγος του σπουδαίου ηθοποιού, βρέθηκε καλεσμένη στην ΕΡΤ και στο «Στούντιο 4» και μίλησε για την απώλεια του Βουτσά. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον γιο τους, Φοίβο.

«Μετά τον θάνατο του Κώστα ξεκίνησε η πανδημία, τώρα ένας πόλεμος μαίνεται κάπου στην ευρύτερη γειτονιά. Δεν μπορεί κανείς να σκέφτεται μόνο τον εαυτό του και τη στεναχώρια του.

Βρίσκεται μέσα σε μια δίνη πραγμάτων και ψάχνει να βρει την ισορροπία του, να μην ξεχνάει, να βρει και που πατάει», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Έχω ένα πολύ μικρό παιδί και αυτό είναι η πυξίδα μου και νομίζω από αυτό σώθηκα κιόλας. Δεν κοίταξα τη δική μου ανάγκη, ούτε λογάριασα ότι χρειάζομαι κάποιου είδους ψυχολογική υποστήριξη.

Σκέφτηκα ότι αν ασχοληθώ με ένα άλλο πλάσμα που έχει τη δική μου ανάγκη για να επιβιώσει, αν αυτό το πλάσμα τραβήξει όλη μου την προσοχή, κάπως το πένθος θα περνάει λίγο λίγο».

Και συμπλήρωσε: «Ο Φοίβος τώρα είναι 5,5 ετών. Στον κινηματογράφο τον παλιό, δεν θέλει να τον βλέπει και πολύ τον Κώστα γιατί υποθέτω ότι ήταν πολύ νέος εκεί ο Κώστας και δεν είναι έτσι όπως τον γνώρισε εκείνος.

Καθώς μεγαλώνει, νομίζω απλά βάζει σε λέξεις την δική του στεναχώρια, μου την διατυπώνει, του απαντώ τις ερωτήσεις και προχωράμε. Είναι ψύχραιμος αλλά γεννιούνται και νέες απορίες».