Φοίβος Βουτσάς: Κληρονόμησε το χιούμορ του μπαμπά του Κώστα Βουτσά και «δουλεύουνε» παρέα τη μαμά Αλίκη

Δημοσιεύθηκε: 21/08/2019 17:06
Φοίβος Βουτσάς: Κληρονόμησε το χιούμορ του μπαμπά του Κώστα Βουτσά και «δουλεύουνε» παρέα τη μαμά Αλίκη

Ο Κώστας Βουτσάς δεν χάνει ευκαιρία στις συνεντεύξεις του να δηλώνει ότι από τη στιγμή που ήρθε στη ζωή του ο Φοίβος ξανάνιωσε και βρήκε το κέφι του για ζωή. Ο 3χρονος γιος του μάλιστα είναι αρκετά ζωηρός και δεν μοιάζει στον πατέρα του μόνο εμφανισιακά αλλά όλα δείχνουν ότι πήρε και το χιούμορ του. Άλλωστε ο γνωστός ηθοποιός προσπαθεί να περνάει μαζί του αρκετές ώρες και ασχολείται παίζοντας και συζητώντας με το γιο του.
Η σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημοσιεύει πολύ συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα τους. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αναρτήσει φωτογραφίες από το πάρτι – υπερπαραγωγή για τα γενέθλια του μικρού Φοίβου. Χθες ανάρτησε άλλη μία οικογενειακή φωτογραφία δείχνοντας πόσο ευτυχισμένοι και αγαπημένοι είναι, χωρίς φυσικά να λείπει από αυτήν το χιούμορ του Κώστα Βουτσά.
Συγκεκριμένα, ανάρτησε μια φωτογραφία τους όπου ποζάρουν όλοι μαζί στον φακό, με τον Κώστα Βουτσά όμως και τον σκανταλιάρη Φοίβο να κρύβουν τα πρόσωπά τους. Στην λεζάντα, έγραψε: «’Σκύψτε να βγάλουμε μαζί μια φωτογραφία’… κι αυτοί με δουλεύουνε».

View this post on Instagram

"Σκύψτε να βγάλουμε μαζί μια φωτογραφία"… κι αυτοί με δουλεύουνε 😂 . . . #family #strongbond #love #alltogether #instafamily #instafun #summer #endlesssummer #makingmemories #optimism #humor #funmoments #precious #familylife #familypictures

A post shared by Αλίκη Κατσαβού /Alice Katsavou (@alikikatsavou) on