Φωκάς Ευαγγελινός: δάκρυσε on air με τα λόγια του Μίνωα Θεοχάρη

6 Μαΐου 2021 17:15

Φωκάς Ευαγγελινός: δάκρυσε on air με τα λόγια του Μίνωα Θεοχάρη

Τα πρώτα του χρόνια στο Μεσολόγγι, η απόφασή του να ασχοληθεί με τον χορό, τα συγκινητικά λόγια των μαθητών του. Οι σπουδαίες συνεργασίες του και, φυσικά, το κεφάλαιο Eurovision. Ο Φωκάς Ευαγγελινός σε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «φλΕΡΤ» και στη Νάντια Κοντογεώργη.

Φωκάς Ευαγγελινός: δάκρυσε on air με τα λόγια του Μίνωα Θεοχάρη. Μιλώντας για τον δάσκαλό του στο 3ο έτος της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου, ο Μίνως Θεοχάρης αναφέρεται τόσο στον επαγγελματισμό, στη μεταδοτικότητα αλλά και στο ήθος του Φωκά Ευαγγελινού. Ο διακεκριμένος χορογράφος ακούγοντας τα λόγια του, δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Kαι δεν θέλω να σταθώ στο ότι είναι μεγάλο ταλέντο γιατί αυτό είναι γνωστό παγκόσμια κι αναγνωρισμένο. Το πιο σημαντικό είναι ότι είναι ένας από τους σπάνιους ανθρώπους και τον ζηλεύω. Pου όλοι έχουν να πούνε πίσω από την πλάτη του τα καλύτερα λόγια…

Είναι πολύ σημαντικό να σε θυμούνται με αγάπη και τρυφερότητα. Εκτός από αυτά είναι το ήθος του, η ευγένειά του, η γρηγοράδα του, η εξυπνάδα του κι η ικανότητά του και το πιο σπάνιο είναι η καρδιά του. Τον αγαπώ πολύ, μου έχει λείψει κι έχουμε ζήσει μαζί πολύ επιτυχημένες στιγμές.» Είπε ο Μίνως Θεοχάρης.