Φως στο Τούνελ: Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις της νοσηλεύτριας

8 Απριλίου 2022 18:00

Αγγελική Νικολούλη: «Παιδιά αδύναμα χάνουν τη ζωή τους από τα χέρια των γονιών τους»

Το «Φως στο Τούνελ», απόψε στις 23:20, στο MEGA, συνεχίζει την έρευνα για την υπόθεση της Πάτρας και παρουσιάζει μια αποκαλυπτική συνέντευξη του πατέρα των τριών παιδιών στην Αγγελική Νικολούλη.

Φως στο Τούνελ: Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις της νοσηλεύτριας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης όπως είχε αποκαλύψει χθες η Αγγελική Νικολούλη  δίνει απαντήσεις για όλα… Βρίσκεται πλέον απέναντι από την εν διαστάσει σύζυγό του, επιτίθεται στους ιατροδικαστές και φέρνει στο φως άγνωστα παρασκήνια.
Η διαδρομή της κεταμίνης και το μπλέξιμο με το χώρο εργασίας του.
Η πορεία των ερευνών και τα ευρήματα.
H σπιτονοικοκυρά, το πληρεξούσιο και τα ακίνητα.
Τι λέει η νοσηλεύτρια που έγραψε στη γάζα το μήνυμα-«φωτιά».

Η αναρτηση της Νικολούλη και η αποκάλυψη της Μενεγάκη

Η Αγγελική Νικολούλη χτες έκανε μια ανάρτηση «φωτιά» δείχνοντας πως την Παρασκευή επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη στο τηλεοπτικό κοινό. Η Ελένη Μενεγάκη την αποκάλυψε το μεσημέρι της Πέμπτης.

«Φως στο Τούνελ»: Ο Μάνος Δασκαλάκης θα είναι ο καλεσμένος στη Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πως έρχονται νέες αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Και έτσι δημοσίευσε μια φωτογραφία η οποία την δείχνει να κάθεται απέναντι στον συνεντευξιαζόμενο μπροστά σε ένα κόκκινο φόντο.

Μπορεί στη συγκεκριμένη φωτογραφία να μην φαίνεται τίποτα άλλο παρά μόνο τα χέρια του συνεντευξιαζόμενου. Αλλά οι φήμες ήθελαν ως καλεσμένο της εκπομπής τον Μάνο Δασκαλάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη επιβεβαίωσε τις εν λόγω φήμες μέσα από την εκπομπή της.

«Να πιούμε ότι αύριο Παρασκευή θα έχει συνέντευξη η Αγγελική Νικολούλη στο Φως στο Τούνελ από τον Μάνο Δασκαλάκη. Χθες ήταν εδώ, γιατί είμαστε στα ίδια studios με την Αγγελική. Ξέρουμε πως είναι μια πολύ μεγάλη συνέντευξη και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να ακούσουμε τι άλλο έχει να πει πάνω σε αυτό».