Φως στο Τούνελ: «Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί και ας πάω εγώ φυλακή μετά»

8 Απριλίου 2022 08:35

Φως στο Τούνελ: «Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί και ας πάω εγώ φυλακή μετά»

Φως στο Τούνελ: από τα γραφεία της 18ης ανακρίτριας στην Ευελπίδων ο Μάνος Δασκαλάκης αποχώρησε χωρίς να κάνει καμιά επιπλέον δήλωση στους δημοσιογράφους. Συνάντησε όμως την Αγγελική Νικολούλη και παραχώρησε μια νέα συνέντευξη που θα παρακολουθήσουμε στη σημερινή της εκπομπή.

Φως στο Τούνελ: «Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί και ας πάω εγώ φυλακή μετά».

Κατευθείαν στα γραφεία του MEGA βρέθηκε, ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών από την Πάτρα, ο οποίος μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο τούνελ».

Συναντήθηκαν, λίγο αφότου εκείνος αποχώρησε από την Ευελπίδων για να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας που έχει απαγγελθεί στη σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου. Η οποία κρίθηκε προφυλακιστέα για δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας.

Ο πατέρας, μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη και δήλωσε πως θα ήθελε να βρεθεί για λίγο στο κελί μαζί με την κατηγορούμενη σύζυγό του.

«Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί, Ειλικρινά σου μιλάω και ας πάω εγώ στη φυλακή μετά», αναφέρει ο Μάνος Δασκαλάκης.

Για το όνειρο με την κόρη του Τζωρτζίνα, ο Μάνος Δασκαλάκης απαντά χαρακτηριστικά: «Θα της έλεγα ότι την ευχαριστώ πολύ την Τζωρτζίνα ακόμη και τώρα, την ευχαριστώ για την δικαίωση».

Στην ανακρίτρια κατέθεσε και ο Μονάδας Εντατικής Παίδων στο νοσοκομείο του Ρίο, Ανδρέας Ηλιάδης

Ο επικεφαλής της Μονάδας Εντατικής Παίδων στο νοσοκομείο του Ρίο, Ανδρέας Ηλιάδης κατέθεσε στην ανακρίτρια. Είναι ο πρώτος που κατέφυγε στις αρχές μετά το θάνατο της Τζωρτζίνας. Ανοίγοντας την υπόθεση που οδήγησε στην σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο γιατρός είχε κληθεί να καταθέσει και στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης και είχε δώσει ό,τι στοιχεία είχε στα χέρια του Τμήμα Ανθρωποκτονιών που ερευνούσε την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Ο μάρτυρας φέρεται να έχει παραδώσει και τα βίντεο από τη νοσηλεία της μικρής Τζωρτζίνας

«Τα βίντεο είναι στα χέρια των Αρχών. Είχαμε ζητήσει από την μητέρα να καταγράφει την κλινική εικόνα της μικρής σε βίντεο. Δηλαδή τους σπασμούς της μικρής. Αυτή όμως επέλεξε να δείχνει το μόνιτορ. Εμείς μέσα από τα βίντεο πήραμε αυτό που θέλαμε για να καταλάβουμε τι συμβαίνει». Δήλωσε ο κ. Ηλιάδης.