Φωτεινή Αθερίδου: «Έχω 75% απώλεια ακοής»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

5 Οκτωβρίου 2022 09:17

Η Φωτεινή Αθερίδου και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Μαγκλάρας παραχώρησαν συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πρώτη με την ακοή της.

Οι ηθοποιοί Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show», το βράδυ της Τρίτης.

Οι δυο τους περιέγραψαν με χιουμοριστικό τρόπο πόσο επηρεάζει την καθημερινότητά τους το πρόβλημα ακοής της Αθερίδου.

Η Αθερίδου είπε στον παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Τώρα είμαι εντάξει γιατί μιλάς δυνατά και κάνω και χειλανάγνωση. Έχω 75% απώλεια ακοής».

Από την πλευρά του, ο Μαγκλάρας είπε: «Η Φωτεινή έχει πρόβλημα με την ακοή, πρέπει να της μιλάς τρεις, τέσσερις φορές γιατί αλλιώς δεν ακούει. Έχει 75% απώλεια ακοής. Πρέπει να της μιλάς τρεις τέσσερις φορές, Με την πρώτη δεν τα ακούει. Με τη δεύτερη, τρίτη…

Δηλαδή ένα κοινό ζευγάρι μπορεί να αράξει ο ένας στον καναπέ κι ο άλλος στην κουζίνα και λέει ο άλλος θα κατέβεις να πάρεις το παιδί που έρχεται με το σχολικό; Θα κατέβαινε. Εγώ λέω θα κατέβεις να πάρεις το παιδί; Σιωπή. Θα κατέβεις να πάρεις το παιδί; Ε; Θα κατέβεις να πάρεις το παιδί; Ναι».

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκαν στην απόφασή τους να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο σε Πύργο και εξήγησαν γιατί βάφτισαν τον γιο τους σε πισίνα: «Είμαστε τέσσερα χρόνια μαζί. Δεν είχαμε σκοπό να παντρευτούμε αλλά όταν είδαμε το μέρος που έγινε ο γάμος, μας άρεσε και κάπως έτσι μας μπήκε η ιδέα να το κάνουμε.

Βαφτίσαμε τον γιο μας σε πισίνα. Έχει ταλέντο στο κολύμπι και του αρέσει πολύ», ανέφεραν.

Σχετικά με το αν έχει αλλάξει η καθημερινότητα με τον ερχομό του παιδιού, η ηθοποιός σημείωσε: «Άλλαξαν όλα μετά τον ερχομό του. Η μητέρα μου είναι συνέχεια κοντά μας, μας βοηθάει. Στην αρχή είχα φρικάρει γιατί ήμουν και ένιωθα πολύ μικρή. Είναι ξαφνικά μια ευθύνη αλλά τώρα νιώθω εντελώς διαφορετικά».

Για τον Θοδωρή Αθερίδη ανέφερε πως «είναι αξιολάτρευτος μπαμπάς. Όταν ήμουν μικρή με ενοχλούσε, όταν μας σταματούσαν στον δρόμο για να του μιλήσουν».

Τέλος, ο Μαγκλάρας αποκάλυψε πώς έκανε στροφή στην καριέρα του και ασχολήθηκε με την υποκριτική, λέγοντας: «Αποφάσισα να γίνω ηθοποιός στα 23, μέχρι τότε δεν είχα δει ποτέ στη ζωή μου θέατρο και δεν μου άρεσε. Πέρασα ΤΕΦΑΑ, ήμουν γυμναστής και όταν τελείωσα έκανα προπόνηση σε έναν ηθοποιό ο οποίος μου πρότεινε να δώσω εξετάσεις, πήγα και πέρασα».