Φωτεινή Αθερίδου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα και τη βάπτιση του γιου τους

Συντάκτης: Newsroom

7 Σεπτεμβρίου 2022 15:30

Φωτεινή Αθερίδου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα και τη βάπτιση του γιου τους

Μια από τις πιο όμορφες μέρες της ζωής τους έζησαν χθες η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας.

Το ζευγάρι που μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας και έχει αποκτήσει έναν γιο, πραγματοποίησε χθες τον γάμο του αλλά και τη βάπτιση του τριών έτους παιδιού τους που πήρε το όνομα του παππού του, Θοδωρής.

Τα δυο μυστήρια έλαβαν χώρα σε έναν πύργο στα Καλύβια Αττικής παρουσία των πολύ στενών συγγενών και φίλων τους.

Σήμερα, η Φωτεινή Αθερίδου έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram της.

«Η πιο όμορφη μέρα της ζωής μας , στον όμορφο χώρο , με τους πιο όμορφους ανθρώπους … δεν έχω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τη φιλοξενία , και για τις πανέμορφες στιγμές που δημιουργήσαμε όλοι μαζί … αν μπορούσα να ξανά ζήσω μια μέρα από τη ζωή μου θα ήταν σίγουρα αυτή».

Φωτεινή Αθερίδου: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα και η βάφτιση του γιου τους

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας για την Φωτεινή Αθερίδου και τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, ενώ βάπτισε τον τριών ετών γιο του σε έναν πύργο στα Καλύβια, δίπλα σε αγαπημένους φίλους και συγγενείς.

Κουμπάρα στον γάμο τους είναι η ηθοποιός Μαρία Παπαφωτίου, ενώ νονά του γιου τους που πηρε το όνομα του παππού του Θεόδωρος, ένα από τα πιο στενά φιλικά πρόσωπα του ζευγαριού.

Ο Θοδωρής Αθερίδης κατέφτασε στο σημείο έχοντας δίπλα την πρώην σύζυγό του, Ελένη Γκασούκα.

Ενώ η σύντροφος του Θοδωρή Αθερίδη, η Σμαράγδα Καρύδη έφτασε με διαφορετικό όχημα προκειμένου να δώσει το «παρών» στην ιδιαίτερη αυτή στιγμή για το ζευγάρι.

Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες ακολούθησε δεξίωση για να ευχαριστήσουν τους καλεσμένους που τους τίμησαν αυτή την ξεχωριστή μέρα.

Φωτεινή Αθερίδου: Σήμερα γάμος και βάφτιση μαζί για την κόρη του Θοδωρή Αθερίδη

Σήμερα, 6 Σεπτεμβρίου, παντρεύεται η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η βάφτιση του γιου τους. Ο γάμος και η βάφτιση θα γίνει σε ένα υπέροχο κτήμα στα Καλύβια!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Κανάκη σε λίγες ώρες θα τελεστούν και τα δύο μυστήρια σήμερα.

Το «πρωινό» εξασφάλισε το προσκλητήριο της βάφτισης που είναι στα χρώματα του μπλε και ο μικρός θα πάρει το όνομα του παππού του, Θοδωρής.

Φυσικά στη βάφτιση και στο γάμο θα είναι ο Θοδωρής Αθερίδης με την σύντροφό του Σμαράγδα Καρύδη και σίγουρα ο ηθοποιός θα συγκινηθεί όταν ακούσει το όνομα που θα πάρει το εγγόνι του.

Όπως ανέφερε ο Νίκος Κανάκης, θα ακολουθήσει πάρτι με λαμπερούς καλεσμένους και το ζευγάρι δεν είχε κάποια περίεργη απαίτηση για το μενού…

Θοδωρής Αθερίδης: «Με τη Σμαράγδα δεν ήταν τύχη»

Ο Θοδωρής Αθερίδης παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την πορεία του στον χώρο του θεάτρου, την τηλεόραση και τη Σμαράγδα Καρύδη.

«Με τη Σμαράγδα δεν ήταν τύχη. Η ζωή τα φέρνει που γνωρίζονται δύο άνθρωποι την ώρα που έχουν κοινές ανάγκες.

Για μένα η τύχη είναι σαν μυστικό σχέδιο του Θεού. Με την έννοια του μυστηριακού.

Πιστεύω ότι τα πράγματα οργανώνονται με έναν τρόπο και υπάρχει ένα σχέδιο για αυτό».

Σε άλλο σημείο, ο Αθερίδης σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει πράγματα τα οποία τον αγχώνουν. «Έρχεσαι εσύ και με εκνευρίζει. Αυτόματη αντίδραση είναι να στην πέσω.

Αν εκεί καταλάβω ότι το πρόβλημα είναι δικό σου και όχι δικό μου θα φύγω. Δεν θα εκνευριστώ.

Όπως έλεγε μια γιαγιά, αν θυμώσεις δύο κόπους θα κάνεις. Έναν για να θυμώσεις και έναν για να ξεθυμώσεις».

Κλείνοντας ο ηθοποιός έκανε λόγο για τα «Μαθήματα Κωμωδίας» που παρουσιάζει στο θέατρο, λέγοντας: «Η γραφή είναι ο τρόπος που έχει βρει να φιλτράρεις αυτά που θέλεις να πεις και δεν το ξέρεις.

Όπως λένε οι ψυχολόγοι ‘να γράφετε για να ορίζετε το συναίσθημα’, κάπως έτσι. Για να γίνει αυτό ωραία και σωστά είναι να έχεις γεμίσει από αυτή την ανάγκη».