Φωτεινή Τσακίρη: «Η κόρη μου αγαπάει πάρα πολύ το Έρωτας με Διαφορά»

24 Απριλίου 2021 18:15

Φωτεινή Τσακίρη: «Η κόρη μου αγαπάει πάρα πολύ το Έρωτας με Διαφορά»

Η Φωτεινή Τσακίρη έχει επιστρέψει στην τηλεόραση με έναν ιδιαίτερο ρόλο στη σειρά Έρωτας με Διαφορά, αυτόν της Ναταλίας.

Φωτεινή Τσακίρη: «Η κόρη μου αγαπάει πάρα πολύ το Έρωτας με Διαφορά», είπε σε πρόσφατη συνέντευξη μεταξύ άλλων.

-Σε παρακολουθούμε μέσα από το σίριαλ “Έρωτας με διαφορά”, όπου υποδύεσαι μια νέα γυναίκα, που έχει ένα μεγάλο παιδί.

Ναι, ένα παιδί που απέκτησε στο Λύκειο. Η “Ναταλία” είναι ένας χαρακτήρας ασυμβίβαστος, από μικρή. Ελεύθερο πνεύμα που την έβαζε σε μπελάδες και την αφήνει μ’ ένα παιδί στη Β’ προς Γ’Λυκείου. Επειδή την κοροϊδεύουν και την πιέζουν στον σχολικό περίγυρο της, αποφασίζει να φύγει από το σχολείο και να μεγαλώσει το παιδί της. Αλλά είναι πολύ μικρή για τέτοια ευθύνη, αφήνει το δύσκολο έργο στα ικανά χέρια των παππούδων και των γιαγιάδων. Επιστρέφει στον γιο της μετά από καιρό, αλλά όταν μαθαίνει ότι ο γιος της τα έχει μπλέξει με μια συμμαθήτρια της. Δεν είναι το καλύτερο της. Όσο ανοιχτούς ορίζοντες κι αν έχεις, δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να το δεχτείς αυτό ήπια και ομαλά.

Φωτεινή Τσακίρη: «Η κόρη μου αγαπάει πάρα πολύ το Έρωτας με Διαφορά»

-Πιστεύεις ότι είναι ταμπού αυτό το 2021;

Εννοείται ότι είναι και παλεύουμε με αυτά. Βλέπουμε στο σίριαλ αυτό έναν έρωτα με διαφορά ηλικίας από την πλευρά της γυναίκας. Όχι από του άντρα, που ήταν και είναι αποδεκτό. Έπρεπε να φτάσει το 2021 για να αφηγηθούμε μια τέτοια ιστορία και δεν ξέρω κατά πόσο είμαστε ακόμα ανοιχτοί σε κάποια πράγματα.

-Πολλές είναι οι γυναίκες που επιλέγουν σύντροφο μικρότερο σε ηλικία από εκείνες, ιδιαίτερα στο μέρες μας είναι σύνηθες.

Η κοινωνία μας αλλάζει, είναι διαφορετικά πλέον τα ζητούμενα. Μέχρι τώρα μιλούσαμε για μια αυστηρά πατριαρχική κοινωνία. Που σιγά-σιγά, είναι υπό δοκιμασία, αλλάζουν τα δεδομένα.

-Η κόρη σου παρακολουθεί το σίριαλ;

Το αγαπάει πάρα πολύ αυτό το σίριαλ, το παρακολουθεί, αλλά όχι γιατί παίζω εγώ. Αλλά γιατί παίζει ο Βασίλης Μίχας, που είναι μεγάλη της αδυναμία. Μόλις ακούμε το τραγούδι της Αλέξιας, γίνεται χαμός, είτε παίζει, είτε όχι το σίριαλ, είμαστε φαν του τραγουδιού και παίζουμε τα “άπαντα” της Αλέξιας στο σπίτι. Είπε στο Λοιπόν.

Ακολουθήστε μας στο Google News