Φωτεινή Τσακίρη: «Υπήρξαν και άτυχες στιγμές με ανθρώπους που έκαναν κατάχρηση της εξουσίας τους»

Δημοσιεύθηκε: 15 Νοεμβρίου 2021 19:15
Φωτεινή Τσακίρη: «Υπήρξαν και άτυχες στιγμές με ανθρώπους που έκαναν κατάχρηση της εξουσίας τους»

Μιλώντας στην κάμερα του Open, η ηθοποιός Φωτεινή Τσακίρη ανέφερε για την απόφαση του Mega να σταματήσει τις προβολές της σειράς 50-50 μετά τις καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Φωτεινή Τσακίρη: «Υπήρξαν και άτυχες στιγμές με ανθρώπους που έκαναν κατάχρηση της εξουσίας τους».

«Έχω περάσει δύσκολα σε αυτή τη δουλειά. Υπήρξαν και άτυχες στιγμές, βεβαίως. Στιγμές με ανθρώπους που έκαναν κατάχρηση της εξουσίας τους».

«Στεναχωρήθηκα όπως στεναχωρηθήκαμε όλοι μας για την απόφαση να μην παίζεται το Πενήντα Πενήντα σε επανάληψη. Στεναχωρήθηκα για το ίδιο το συμβάν και για αυτή την απόφαση αλλά κάποια πράγματα δεν είναι στα χέρια μας». Είπε η Φωτεινή Τσακίρη στην εκπομπή Αυτό είναι Σαββατοκύριακο.

Advertisement

«Από τη στιγμή που ακόμα τα πράγματα είναι σε αναβρασμό, νομίζω ότι ένα διάλειμμα για την σειρά είναι απαραίτητο».

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν είχαμε καθημερινά γυρίσματα. Δεν ήμουν δηλαδή στο σίριαλ η γυναίκα ή η κόρη του. Ήμασταν μαζί μόνο σε κάποια ομαδικά γυρίσματα και δεν είχα άμεση επαφή μαζί του. Άκουγα πράγματα αλλά οι φήμες είναι φήμες και όταν δεν είναι επιβεβαιωμένες, δεν μπορείς αφενός να βασίσεις την γνώμη σου πάνω σε αυτές. Αφετέρου και αυτό που έφτανε στα αφτιά μου δεν ήταν αυτό που αποδείχθηκε στη συνέχεια».\

Advertisement