Φωτιά στην Πεντέλη: τραγωδία στην Ανθούσα – Αυτοκτόνησε ηλικιωμένος

Συντάκτης: Newsroom

20 Ιουλίου 2022 09:03

Φωτιά στην Πεντέλη: τραγωδία στην Ανθούσα - Αυτοκτόνησε ηλικιωμένος

Η φωτιά στην Πεντέλη μαίνεται σε πέντε τουλάχιστον μέτωπα και οι πυροσβέστες δίνουν μάχη για να σώσουν ό,τι είναι δυνατό. Στο πύρινο μέτωπο της Ανθούσας εξελίχθηκε μια τραγωδία πριν από λίγη ώρα. Όταν αυτοκτόνησε ηλικιωμένος μη αντέχοντας να βλέπει το σπίτι του να καίγεται για τρίτη φορά

Η φωτιά στην Πεντέλη είχε την πρώτη ανθρώπινη απώλεια. Αυτοκτόνησε ηλικιωμένος περίπου 80 χρονών είδε το σπίτι του, που βρίσκεται στην οδό Μπάλσα, να καίγεται για τρίτη φορά. Ο άνδρας πήρε το πιστόλι και έδωσε τέλος στη ζωή του. Τη σορό του βρήκαν το πρωί οι αστυνομικές δυνάμεις που επιχειρούσαν στην περιοχή.

Η φωτιά στην Ανθούσα πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων. Με αποτέλεσμα να εκκενωθεί τα ξημερώματα η περιοχή. Οι κάτοικοι ενημερώθηκαν από το 112 να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να κατευθυνθούν προς Γέρακα.

Ο ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε λίμνη αίματος στο περικυκλωμένο από τη φωτιά σπίτι του. Αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, όπως είπαν συγγενείς του. γιατί δεν άντεξε να βλέπει την περιουσία του να καίγεται για τρίτη φορά.

Ο ηλικιωμένος, έδωσε τέλος στη ζωή του, χρησιμοποιώντας περίστροφο.

Η φωτιά πλέον επεκτείνεται και τα μέτωπα είναι δεκάδες σε Πεντέλη, Ανθούσα, Γέρακα και Παλλήνη. Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής να δίνουν μεγάλο αγώνα. Ενώ παράλληλα παλεύουν με πολύ ισχυρούς ανέμους.

Στο πέρασμά της κατέκαψε δασική έκταση ενώ έχει προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές σε κατοικίες σε Ντράφι, Παλαιά Παντέλη και Ανθούσα.