Φώτης Μεταξόπουλος: «Έπαθα διπλό εγκεφαλικό» – Η αποκάλυψη για την Φοντάνα

Συντάκτης: Newsroom

26 Φεβρουαρίου 2023 10:45

Φώτης Μεταξόπουλος: «Έπαθα διπλό εγκεφαλικό» - Η αποκάλυψη για την Φοντάνα

Ο Φώτης Μεταξόπουλος μίλησε για όλα σε συνέντευξη που παραχώρησε. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην Νάντια Φοντάνα, αποκαλύπτοντας ότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την υγεία της και δεν μπορεί να περπατήσει.

Η Νάντια Φοντάνα ήταν μια γυναίκα που σημάδεψε τη ζωή σας Έχετε σχέσεις σήμερα;

Δυστυχώς έπαθε μια μεγάλη ζημιά. Πριν κάποια χρόνια πήγε να κάνει κάτι επεμβάσεις στα ισχία της και άφησε στο Προπο της έναν Αλβανό, ο οποίος της έπαιξε 100.000 ευρώ και την άφησε στο χρέος. Για να ξεχρεώσει πούλησε και το σπίτι που της είχα πάρει και καταστράφηκε. Πια δεν μπορεί να περπατήσει πια και έχει πρόβλημα με τα μάτια της. Όπως και εγώ βλέπω τα 4/10 της όρασής μου, αλλά δεν με νοιάζει. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν βλέπουν καθόλου.

Το ότι έχει μειωθεί η όραση σας δεν σας ρίχνει ψυχολογικά;

Αντίθετα, τη στιγμή αυτή είμαι πανευτυχής. Πρώτα πρώτα γιατί έχω γνωρίσει όλους αυτούς τους ανθρώπους που μου έδωσαν να καταλάβω τι είναι το θέατρο και η ζωή για μένα. Με έμαθαν ότι ο προβολέας του θεάτρου δεν σβήνει ποτέ, σε αντίθεση με τον προβολέα της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.

Έχετε συνηθίσει στις δυσκολίες…

Ναι, πριν μερικά χρόνια έπαθα διπλό εγκεφαλικό. Ένα πρωί που σηκώθηκα και βγήκα στον κήπο, έκοψα ένα τριαντάφυλλο για να το πάω στην εικόνα της Παναγίας που έχω σπίτι μου. Όταν το άφησα άρχισα να μην αισθάνομαι καλά, ξάπλωσα κάτω και είπα «Παναγία μου βοήθα με». Σιγά σιγά συνήλθα.

Πήρα τον γιατρό και μου είπε να πάω στο νοσοκομείο. Την ώρα που έπαιρνα τηλέφωνο τα παιδιά μου, το αριστερό μου χέρι μούδιασε, και άρχισα να ψευδίζω. Τότε ξεκίνησα να τραγουδάω και να χορεύω. Μετρούσα 100, 200 και φτάνοντας στο 1000 μου είχαν φύγει όλα τα συμπτώματα. Φτάνοντας στο νοσοκομείο εξηγώ στο γιατρό τι έγινε και εκείνη την ώρα συνέβη το ίδιο ακριβώς. Το πρώτο εγκεφαλικό το έπαθα μπροστά στην Παναγία και το δεύτερο στον γιατρό. Μου έκανε κάποιες ενέσεις και συνήλθα. Έφυγα μετά από 2 ώρες και ευτυχώς δεν μου άφησε τίποτα, είπε ο Φώτης Μεταξόπουλος στο Λοιπόν.