Φώτης Σεργουλόπουλος: Η απάντησή του στην ευχή της Μαρίας Μπακοδήμου

Συντάκτης: Newsroom

7 Σεπτεμβρίου 2022 12:28

Φώτης Σεργουλόπουλος: Ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του και η καινοτομία του στο πρωινό της ΕΡΤ

Είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι το άλλοτε τηλεοπτικό δίδυμο Φώτης Σεργουλόπουλος και Μαρία Μπακοδήμου πλέον δεν ανταλλάσσουν ούτε καλημέρα.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Star και μίλησε για το νέο τηλεοπτικό του βήμα την πρωινή ζώνη της δημόσιας τηλεόρασης και φυσικά έστειλε το δικό του μήνυμα στην Μαρία Μπακοδήμου και στην ευχή που του έστειλε μέσω τηλεόρασης

«Χαίρομαι πάρα πολύ που επιστρέφω στην πρωινή ζώνη, είναι ωραίο. Είπα το “ναι” γιατί ήταν αυτό το πρόγραμμα που θα ήθελα να κάνω, έτσι όπως μου το πρότειναν, έτσι όπως το σκέφτηκα. Η Τζένη Μελιτά ήταν δική μου επιλογή. Ο τίτλος “Πρωίαν σε είδον” είναι στην καθαρεύουσα, εγώ τον σκέφτηκα από ένα τραγούδι της Βασιλειάδου.

Όλοι κάνουν πρεμιέρα, έχουν ήδη κάνει πρεμιέρα, θα κάνουν πρεμιέρα κι άλλες εκπομπές. Εύχομαι σε όλες τις εκπομπές να είναι πάρα πολύ καλά.

Σε όλες τις εκπομπές έχω ανθρώπους που έχω συνεργαστεί στο παρελθόν, οπότε εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχουν γιατί με όλες τις εκπομπές, σε όλες τις εκπομπές κάποιος υπάρχει με τον οποίο έχω δουλέψει κι έχω ιδιαίτερες σχέσεις αγάπης».

Οι καλά γνωρίζοντες πάντως για το τι συμβαίνει ανάμεσα στην Μαρία Μπακοδήμου και το Φώτη Σεργουλόπουλου αναφέρουν ότι οι δυο τους μετά το τέλος της συνεργασίας τους στην τηλεόραση του Star δεν έχουν ανταλλάξει ούτε καλημέρα και οι σχέσεις τους έχουν μπήκε κυριολεκτικά στον πάγο.