Φώτης Σεργουλόπουλος: Πώς έγινε το φαβορί για να παρουσιάσει το πρωινό της ΕΡΤ

Συντάκτης: Newsroom

6 Αυγούστου 2022 10:00

Φώτης Σεργουλόπουλος: Ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του και η καινοτομία του στο πρωινό της ΕΡΤ

Σε σταυρόλεξο για πολύ δυνατούς λύτες έχει μετατραπεί η πρωινή, καθημερινή, ψυχαγωγική εκπομπή που θέλει να κάνει η ΕΡΤ. Η κρατική τηλεόραση έχει πάρει απόφαση να… κοντράρει τα ιδιωτικά κανάλια σε αυτόν τον τομέα, γεγονός που προκάλεσε αίσθηση.

Η ΕΡΤ δεν πρόκειται να κάνει πίσω και η εκπομπή θα γίνει αφού πρόκειται για ένα πείραμα στο οποίο πιστεύουν πάρα πολύ. Το θέμα βέβαια είναι ποιος θα είναι ο παρουσιαστής. Ή η παρουσιάστρια.

Πολλοί θεωρούσαν φαβορί τη Ρούλα Κορομηλά για τη θέση. Αλλά όπως σας αποκαλύψαμε η δουλειά χάλασε. Οι συζητήσεις είχαν παγώσει εδώ και αρκετές ημέρες. Και δεν φαίνεται φως στον ορίζοντα για ανατροπή. Αιτία λένε ότι ήταν οι απαιτήσεις της Ρούλας για την εκπομπή. Και δεν μιλάμε μόνο για τις οικονομικές απολαβές της, αλλά για το μπάτζετ όλης της εκπομπής.

Τις τελευταίες ημέρες, το όνομα που παίζει πάρα πολύ είναι του Φώτη Σεργουλόπουλου. Ο παρουσιαστής έπειτα από την επιτυχημένη παρουσία του στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο αναμένεται να επιστρέψει στα… γνωστά καθήκοντά του. Στα συν του οι εξαιρετικές σχέσεις που έχει με τη διοίκηση της ΕΡΤ και η εμπειρία του από καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή.

Αν θέλουμε να μιλήσουμε με τη γλώσσα των πιθανοτήτων, τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι το μεγάλο φαβορί για να παρουσιάσει την εκπομπή. Βέβαια, επειδή μιλάμε για ελληνική τηλεόραση, καλό θα είναι να κρατάμε μικρό καλάθι, μέχρι να υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις. Το σίγουρο είναι ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος δεν είναι καθόλου αρνητικός στην ιδέα να αναλάβει ξανά καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή.

Από την άλλη υπάρχει και η Ιωάννα Μαλέσκου. Το όνομά της ακούστηκε, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει καμία συνέχεια. Πάντως, όσο δεν κλείνει πουθενά η κυρία… Love it και όσο δεν ανακοινώνεται ο Σεργουλόπουλος, δεν βγαίνει από το κάδρο.

Θεωρείται δεδομένο ότι η ΕΡΤ θα έχει καταλήξει στον παρουσιαστή της εκπομπής της εντός των προσεχών ημερών. Ίσως και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.