Φώτης Σεργουλόπουλος: «Την Ελένη δεν την περάσαμε ποτέ στα νούμερα – Κάναμε όμως τη δική μας παρουσία πολύ αισθητή»

29 Δεκεμβρίου 2021 20:15

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Την Ελένη δεν την περάσαμε ποτέ στα νούμερα - Κάναμε όμως τη δική μας παρουσία πολύ αισθητή»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για τα χρόνια που συνεργάστηκε με την Μαρία Μπακοδήμου στην τηλεόραση και τις εκπομπές τους.

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Την Ελένη δεν την περάσαμε ποτέ στα νούμερα – Κάναμε όμως τη δική μας παρουσία πολύ αισθητή».

Για την πολυετή συνεργασία του με την Μαρία Μπακοδήμου

«Το ότι μείναμε 20 χρόνια μαζί στην τηλεόραση δεν είναι τυχαίο. To ότι ταιριάξαμε από την πρώτη στιγμή. Βγήκαμε μαζί το 1998 και κάτσαμε μέχρι το 2007-2008. 20 ασταμάτητα χρόνια. Οι άνθρωποι της τηλεόρασης μας σκεφτόντουσαν μαζί, όχι χώρια. Το ότι δεν είμαστε πλέον μαζί είναι μια κοινή απόφαση. Στην κοινή τηλεοπτική μας ζωή αποφασίζαμε τι θα κάνουμε. Εμείς. Ήμασταν κύριοι του εαυτού μας. Ξέραμε τι κάναμε. Ήταν τι θα αποφασίζαμε εμείς. Κάποια στιγμή πήραμε απόφαση αυτό να τελειώσει. Εμείς το κάναμε”.

Με την Ελένη Μενεγάκη για ένα διάστημα είχαν ανταγωνιστικές εκπομπές

«Πάντα, δεν υποτιμάς τον απέναντι, όποιος και να είναι αυτός είτε είναι καινούργιος είτε παλιός. Ο ανταγωνισμός στην τηλεόραση είναι κάτι το οποίο πρέπει να το έχεις υπόψη σου. Τον ανταγωνισμό τον σέβεσαι και σέβεσαι και τον απέναντί σου. Για μένα δεν πρέπει να αλληθωρίζεις. Δεν χρειάζεται να βλέπεις τι κάνει ο απέναντι να τον σκοτώσω για να μπορέσω να πάρω εγώ τα πάνω μου. Κάνεις αυτό το οποίο πιστεύεις ότι πρέπει να κάνεις.

Θέλω επίσης να πω και να το ακούσει ο κόσμος όσο επιτυχία κάναμε στο πρωινό στο MEGA που όλοι μας λένε ότι ήμασταν το καλύτερο πρωινό και το πιο ανατρεπτικό που έχει περάσει, θέλω να πω ότι ποτέ δεν σε περάσαμε στα νούμερα. Αυτό είναι μια πραγματικότητα που ο κόσμος δεν την ξέρει. Το ξέρω γιατί το κοιτάγαμε. Την Ελένη δεν την περάσαμε ποτέ στα νούμερα. Κάναμε όμως τη δική μας παρουσία πολύ αισθητή». Και η  Ελένη Μενεγάκη του απάντησε: «Σταμάτα να το λες αυτό. Κάνατε ένα πολύ επιτυχημένο πρωινό γιατί κάνατε διαφορετικό».

https://youtu.be/w8WbF9jBB_U