Φώτης Σπύρου: Κατέρρευσε μιλώντας για την αυτοκτονία του ηθοποιού Δημήτρη Βογιατζή

30 Απριλίου 2022 12:35

Ο Φώτης Σπύρου μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Οpen και σχολίασε τα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την κακοποιητικη συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη.

Φώτης Σπύρου: Κατέρρευσε μιλώντας για την αυτοκτονία του ηθοποιού Δημήτρη Βογιατζή.

Ο Φώτης Σπύρου σε μία σπάνια εξομολόγηση του για τα όσα συνέβησαν πίσω από την αυτοκτονία του ηθοποιού Δημήτρη Βογιατζή ανέφερε και ένα περιστατικό το οποίο εμπλέκεται και το όνομα του προφυλακισμένου ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη.

Πάντως ο Φώτης Σπύρου δεν ήθελε όπως ο ίδιος είπε να συνδυάσει τα δύο ονόματα και το δραματικό περιστατικό της αυτοκτονίας

«Τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους, ελπίζω να πάρουν και όλες οι άλλες οι υποθέσεις τον δικό τους δρόμο. Και όχι μόνο αυτό. Υπάρχουν πράγματα στις υποθέσεις Λιγνάδη και Φιλιππίδη που δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα. Δεν τα ξέρουν όλοι. Υπάρχει μία καταγγελία στο ΣΕΗ σε σχέση με την αυτοκτονία ενός ηθοποιού.

Όταν βγήκαν αυτές οι υποθέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη… Υπήρχε μία πολύ άσχημη συμπεριφορά του Φιλιππίδη σε μία παράσταση. Ήταν στην παράσταση, λιποθυμάει ένας θεατής, πάει ο Πέτρος να δει τι συμβαίνει με τον θεατή, τους λέει “μπείτε μέσα” και ο Δημήτρης έβγαλε το κεφάλι του λίγο να δει τι είχε συμβεί σε αυτό το σκηνικό. Τον ξεφτίλισε μπροστά στους θεατές. Τον ξεφτίλισε όμως! Του φώναξε πολύ άσχημα και την επόμενη ημέρα απολύθηκε. Αυτό, το ότι φέρθηκε στον Δημήτρη έτσι και την επόμενη ημέρα έχασε τη δουλειά του, με όλα τα ψυχολογικά προβλήματα τον οδήγησαν μετά από 2 μήνες να αυτοκτονήσει. Τώρα θα μου πεις, τι θα δικαστεί ο Φιλιππίδης ότι φταίει αυτός; Δεν ξέρω, αλλά υπάρχει μία καταγγελία από 19 ανθρώπους.

Ήταν πολύ χάλια, μου έλεγε ότι δεν έφταιγε. Μην τα ρίχνουμε τώρα του Φιλιππίδη όλα, επειδή ο άλλος είχε τα δικά του θέματα και φταίει ο Φιλιππίδης. Ωστόσο, έχει να κάνει με τη συμπεριφορά των ανθρώπων. Δεν μπόρεσε να ξαναβρεί δουλειά, πήγε στο Βόλο. Είχε τρομερά οικονομικά προβλήματα».