«Φοβάμαι για τη ζωή μου»! Για δεύτερη φορά μπούκαραν ληστές στο μαγαζί γνωστού τραγουδιστή

11 Νοεμβρίου 2020 16:30

Στο στόχαστρο κακοποιών και μάλιστα για δυο συνεχόμενες ημέρες μπήκε το μαγαζί του γνωστού τραγουδιστή Ηλία Παλιουδάκη στο Μοσχάτο.

Όπως αναφέρει ο τραγουδιστής, από τις καταστροφές που σημειώθηκαν, θεωρεί πως ο τελικός αποδέκτης της μανίας των κακοποιών δεν ήταν μόνο η επιχείρηση του, αλλά και ο ίδιος που έχει αρχίσει να ανησυχεί ακόμα και για την σωματική του ακεραιότητα.

«Όλα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα 3 και 4 Νοεμβρίου. Εκεί που είχαμε φτιάξει με αγώνα λίγων ωρών τις καταστροφές του πρώτου χτυπήματος, αποφάσισαν να μπουν ξανά με παρόμοιο τρόπο. Είναι τρία άτομα τα οποία είναι ξεκάθαρο πως στόχο δεν είχαν μόνο να αφαιρέσουν χρήματα, αλλά και να κάνουν καταστροφές. Και τις δυο φορές όπως φαίνεται στα βίντεο το πρώτο που κάνουν μπουκάροντας μέσα στο μαγαζί είναι να ανοίξουν την ταμειακή μηχανή και να αφαιρέσουν από μέσα ότι υπάρχει. Συνολικά μιλάμε για χρήματα και ζημιές στο χώρα της τάξεως των 12 χιλιάδων ευρώ. Είμαι απελπισμένος, ενώ δεν κρύβω πως ανησυχώ ακόμα και για μένα», λέει ο τραγουδιστής.

Το καφέ – κρεπερί του γνωστού τραγουδιστή βρίσκεται σ ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του Μοσχάτου στην οδό Κοραή και λειτουργεί εδώ και ένα χρόνο.

https://www.facebook.com/100501131374136/videos/384056609614471/