Φουντώνουν οι φήμες για Καμπάεβα: «Γέννησε τα δίδυμα του Πούτιν» κι έχουν να την δουν δημοσίως… δύο χρόνια!

11 Οκτωβρίου 2020 21:30

Η πρώην αθλήτρια της ρυθμικής έχει να εμφανιστεί δημοσίως από το 2018, σύμφωνα με τη Sun.

Μια πρώην αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής στη Ρωσία, η οποία μάλιστα είχε κερδίσει και χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, φέρεται να αγνοείται εν μέσω φημών ότι «απέκτησε δίδυμα» με τον Ρώσο πρόεδρο.

Σύμφωνα με τη Sun, η 37χρονη Αλίνα Καμπάεβα έχει να εμφανιστεί δημόσια από το 2018. Η γοητευτική πρώην αθλήτρια πιστεύεται ότι γέννησε δίδυμα αγόρια τον Απρίλιο του 2019, σε μία κλινική στη Μόσχα, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Το τελευταίο διάστημα, υποστηρίζει η Sun, η ανησυχία αυξάνεται για την τύχη της όμορφης Ολυμπιονίκη, που ακούγεται ότι αποτελεί την ανεπίσημη σύντροφο του Ρώσου προέδρου από το 2008.

Η Αλίνα πρώην βουλευτής στο κόμμα του 68χρονου Πούτιν κάποτε είχε ποζάρει ημίγυμνη για ένα περιοδικό.

Η 37χρονη είναι επικεφαλής του National Media Group που κέρδισε αποκλειστικό συμβόλαιο για την προβολή περιεχομένου του Netflix.

Μια πηγή από τη Μόσχα είπε στη Sun: «Ο Πούτιν είναι εξαιρετικά κλειστός άνθρωπος. Επί χρόνια ολόκληρα έκρυβε τις δύο του ενήλικες κόρες με ψεύτικες ταυτότητες. Ακόμα και σήμερα, όταν περιστασιακά αναφέρεται σε αυτές, δεν τις κατονομάζει ποτέ. Εάν η Αλίνα έχει γεννήσει τα παιδιά του, η απουσία της από τα φώτα της δημοσιότητας ίσως είναι μία από τις πιο ισχυρότερες ενδείξεις που έχουμε. Έχει εμμονή με την προστασία της ιδιωτικότητας των μελών της οικογένειάς του».