Φούντωσαν οι φήμες! Τέλος Λιάγκας και Σκορδά από τον ΑΝΤ1; Όλο το παρασκήνιο

Δημοσιεύθηκε: 10 Μαΐου 2021 08:30
Φούντωσαν οι φήμες! Τέλος Λιάγκας και Σκορδά από τον ΑΝΤ1; Όλο το παρασκήνιο

Τις τελευταίες ώρες οι φήμες οργιάζουν. Και μάλιστα δημιουργούνται νέα δεδομένα στο τηλεοπτικό παζάρι. Γιατί σίγουρα οι ανατροπές θα είναι πολλές αν επαληθευτούν τα σενάρια.

Σας είχαμε αποκαλύψει ότι έπονται αλλαγές στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Αλλά πλέον όλα δείχνουν ότι οι αλλαγές αυτές θα είναι συγκλονιστικές.

Τι λένε λοιπόν οι τελευταίες φήμες; Ότι αλλάζουν τα πάντα! Είναι δεδομένο ότι οι πιθανότητες να μείνει ο Γιώργος Λιάγκας και την επόμενη σεζόν δεν είναι πολλές.

Το πείραμα της επιστροφής του και της συνύπαρξής του με τη Φαίη Σκορδά δεν πέτυχε. Μπορεί στην αρχή τα αποτελέσματα να ήταν άκρως ικανοποιητικά, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Μάλιστα, τα μονοψήφια νούμερα αρκετές ημέρες, προκάλεσαν συναγερμό στο κανάλι.

Τις τελευταίες ώρες ακούγεται πάντως ότι ο Λιάγκας δεν είναι ο μοναδικός που θα αποχωρήσει.

Γιατί και το μέλλον της Φαίης στην καλύτερη περίπτωση χαρακτηρίζεται (κομψά) θολό. Αυτή τη στιγμή το σενάριο να φύγουν και οι δύο είναι πλέον κάτι περισσότερο από υπαρκτό.

Ήδη τα ονόματα των Σάκη Τανιμανίδη και Χριστίνας Μπόμπα παίζουν πολύ δυνατά. Η συγκεκριμένη φήμη κυκλοφορεί εδώ και καιρό και η αλήθεια είναι ότι δεν έχει διαψευσθεί.

Το σίγουρο είναι ότι το Πρωινό θα είναι τελείως διαφορετικό τη νέα σεζόν.