Φρούριο το σπίτι Γαρμπή και Σχοινά μετά την άγρια ληστεία! Η αποκάλυψη του τραγουδιστή

6 Νοεμβρίου 2020 09:40

Στην αποκάλυψη ότι το σπίτι τους έχει μετατραπεί σε φρούριο μετά την άγρια νύχτα που έζησαν με τους αδίστακτους ληστές προέβη ο Διονύσης Σχοινάς.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο τραγουδιστής αφού αναφέρθηκε στο μυστικό του γάμου του και στο ότι ο γιος του ακολουθεί τα χνάρια των γονιών του, μίλησε και για το συγκεκριμένο συμβάν που σημάδεψε όλη την οικογένειά του. «Πλέον έχουμε πάρει δρακόντεια μέτρα, δυστυχώς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σχοινάς, ο οποίος δεν έκρυψε ότι φοβήθηκε πάρα πολύ για τη ζωή της γυναίκας του και του παιδιού του.

Η ληστεία έγινε τον περασμένο Ιανουάριο. Τέσσερις κουκουλοφόροι είχαν στήσει καρτέρι στην Καίτη Γαρμπή την ώρα που γύριζε από το κέντρο όπου εμφανιζόταν. Οι ληστές γνώριζαν τις κινήσεις της και περίμεναν κρυμμένοι να παρκάρει το αυτοκίνητό της.

Την ώρα που κατέβηκε, εμφανίστηκαν μπροστά της, την αιφνιδίασαν και την ακινητοποίησαν.

Οι δυο κρατούσαν πιστόλια, με τα οποία την απείλησαν και την ανάγκασαν να τους ανοίξει με τα κλειδιά της για να μπουν στο σπίτι. Εκεί βρισκόταν ο Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος φυσικά δεν είχε ιδέα για το τι συνέβαινε, ενώ ο γιος τους κοιμόταν.

Όταν άκουσε τη φασαρία ο τραγουδιστής, κατέβηκε στο σαλόνι και τότε ήρθε αντιμέτωπος με τον τρόμο: οι τέσσερις κουκουλοφόροι απειλούσαν με όπλο την Καίτη Γαρμπή.

Οι δράστες τον έδεσαν και απειλώντας συνεχώς με όπλο τη σύζυγό του, του ζητούσαν να τους πει πως θα ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού. Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε ο Διονύσης Σχοινάς στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ερυθραίας, το οποίο έχει αναλάβει την υπόθεση, οι ληστές του είπαν «αν δεν μας ανοίξεις το χρηματοκιβώτιο, θα σου φυτέψουμε μια σφαίρα στο κεφάλι».

Οι ληστές πήραν μικρό χρηματικό ποσό και κάποια κοσμήματα από το σπίτι του ζευγαριού κι έφυγαν.