Φυλακές Κορυδαλλού και πάρτι με… ζεϊμπέκικα κι αλκοόλ (βίντεο)

26 Μαρτίου 2019 03:55

“Άλα, άνοιξε κι άλλη μπουκάλα”, λέει το άσμα και η αλήθεια είναι πως ταιριάζει τέλεια με το πάρτι στις φυλακές… Κορυδαλλού. Νέες, “εντυπωσιακές”, όπως κι αν το δεις, σκηνές αντικρίσαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες χθες βράδυ.

Ένας κρατούμενος χορεύει ζεϊμπέκικο, ενώ οι υπόλοιποι τού χτυπούν παλαμάκια, ενώ η σκηνή καταγράφεται από κινητό τηλέφωνο. Χαλαρά…

Η μαρτυρία

Πρώην κρατούμενος των φυλακών αναφέρει στον Αlpha, όπου έπαιξε και το θέμα: «Αυτά γίνονται καθημερινά στον Κορυδαλλό. Εδώ μπαίνουν ναρκωτικά, δεν θα μπει αλκοόλ και κινητά;», είπε. «Ογδόντα ευρώ κοστίζει η φιάλη με το αλκοόλ. Στο βίντεο δεν φαίνεται και κάτι. Πάρτι έκαναν τα παιδιά. Όταν θα πεις στον σωφρονιστικό ότι θα βρει τον μπελά του, κάθεται ήσυχος» πρόσθεσε.

TIP

To Jailhouse Rock αλά ελληνικά, όμως, για κάποιους ίσως είναι το λιγότερο. Τι θέλουμε να πούμε: Οι έγκλειστοι στον Κορυδαλλό είχαν μέχρι πρότινος και κανάλι στο YouTube με το όνομα “Πίσω από τα κάγκελα”. Άκου να δεις τώρα. Και μετά αναρωτιούνται κάποιοι (αθώοι γαρ) πώς αφήνουν πολυεκατομμυριούχους σε σουίτες -κανονικά και με το νόμο- στις φυλακές. Εδώ γίνεται πάρτι με τους κοινούς θνητούς, με το κεφάλαιο δεν θα είναι και πιο… χλιδάτο;!… Τι είπες τώρα.